-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija: futbolo gerbėjų čempionate Ariogaloje sužeisti 4 žmonės, o sulaikytas tik vienas

Kaip 15min.lt rašė sekmadienį, Ariogaloje vykusiame tarptautiniame futbolo salės futbolo gerbėjų čempionate įvyko didelės muštynės. Grupė asmenį įsiveržė į miestelio kultūros ir sporto centro salė ir užpuolė ten rungtyniavusius sportininkus ir žiūrovus.
Smurtautojas
Policija sulaikė vieną įtariamąjį. / Asociatyvinė nuotrauka

Policija praneša, kad varžybų metu į sporto centro fojė įsiveržė apie 15 kaukėtų asmenų su metaliniais strypais, laužtuvais, beisbolo lazdomis, rankose turėdami betono luitus, plytas bei pradėjo mušti fojė buvusį asmenį. Mušamam asmeniui pabėgus į sporto salę, užpuolikai mėgino patekti į jos vidų, į ten esančius žmones mėtė akmenis, plytas bei įmetė du dūminius užtaisus. Daliai užpuolikų bandant patekti į antrame aukšte esantį salės balkoną, ten ir salėje esantiems asmenims mėginant apsiginti, į juos buvo mėtomas įvairus salės inventorius.

Įvykio metu sužaloti keturi asmenys, kurie visi gydomi ambulatoriškai. T.Ž. (gimęs 1980 m.) prakirsta galva, R.P. (gimęs 1970 m.) – prakirsta kakta,  I.B. (gimęs 1968 m.) – sumušta galva ir juosmuo bei lūžo dešinės plaštakos ketvirtas delnakaulis, o T.A. lūžo dešinysis žastikaulis bei sužeista dešinė plaštaka.

Policija pranšea, kad sulaikė ir į areštinę uždarė vos vieną įtariamąjį – tai 1972 m. gimęs V.M.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius