-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portalas 15min.lt – naujasis žalgiriečių partneris

2012 metus Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ pasitinka su nauju informaciniu partneriu, kuriuo tapo antrasis pagal dydį naujienų portalas 15min.lt, valdomas bendrovės „15 min“. Nuo antrosios sausio pusės septynių Lietuvos miestų gyventojus pasieks ir savaitraštis „15 min“, į kurį transformavosi iki šiol tris kartus per savaitę leistas to paties pavadinimo laikraštis.
Naujienų portalas 15min.lt ir VMFD „Žalgiris“ pradeda bendradarbiavimą.
Naujienų portalas 15min.lt ir VMFD „Žalgiris“ pradeda bendradarbiavimą. / avgi.lt nuotr.
Temos: 1 15min

„Džiaugiamės, kad partneriais tapo vienai didžiausių leidėjų Lietuvoje, žiniasklaidos koncernui „Schibsted“ priklausanti įmonė. Manau, kad šis bendradarbiavimas suteiks „Žalgiriui“ galimybę būti dar labiau matomu ir žinomu, – teigia VMFD „Žalgiris“ komunikacijos ir rinkodaros vadovas Artūras Gimžauskas. – Tikiuosi, kad žinios apie „Žalgirį“ praturtins geriausia 2011 metų sporto žiniasklaidos priemone pripažintą portalą 15min.lt, o bendros socialinės akcijos suteiks džiugių akimirkų vilniečiams.“

„Mums didelė garbė tapti oficialiu partneriu klubo, tęsiančio legendinio „Žalgirio“ tradicijas. Be to, mes labai panašūs – ne tik spalva, bet ir tikslais. Abu siekiame vietos viršūnėje: tik mes žiniasklaidoje, o „Žalgiris“ – futbolo aikštelėje. Tikiu, kad dirbdami kartu greičiau įgyvendinsime šiuos tikslus“, – džiaugiasi 15min.lt sporto skyriaus redaktorius Aurimas Tamulionis.

2008 metų rugpjūtį startavęs gyvų žinių portalas 15 min.lt per mėnesį sulaukia beveik 640 tūkstančių realių lankytojų, kurie portalo puslapius verčia 24 mln. kartų.

Nemokamas laikraštis „15 min“ leidžiamas nuo 2005 metų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Nuo 2012 sausio 20 dienos laikraštis tampa savaitraščiu ir dovanos skaitytojams naują kokybę – bus storesnis, didesnio tiražo ir pasieks nebe 3, bet 7 Lietuvos miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus bei Marijampolės – gyventojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius