Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portale 15min dar daugiau futbolo: išskirtinis polapis futbolo aistruoliams, laidos ir profesionalų komentarai

Nuo Vakarų Europos krantų Glazge iki Kaspijos jūros pakrantės Baku stadione Europos futbolo čempionatas startuoja šį savaitgalį ir visą mėnesį kaitins kraują aukščiausio lygio kovomis bei įdomiausiomis istorijomis. O 15min siūlo nerti į nenuspėjamo turnyro batalijas kartu.
M. Karasnickas, G. Radauskas, M. Bagdonas, K. Rimkus
M. Krasnickas, G. Radauskas, M. Bagdonas, K. Rimkus / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Europos čempionato favoritų akcijos prieš pirmąsias rungtynes penktadienį yra tokios panašios, kad 24 komandų turnyras kelia seniai regėtą intrigą.

Šešios iš septynių geriausių pasaulio komandų, tarp jų keturi pastarieji planetos pirmenybių laimėtojai taikosi į auksą.

Prancūzija, Anglija, Belgija, Vokietija, Ispanija ir Cristiano Ronaldo vedama titulą ginanti Portugalija laikomos didžiausiomis pretendentėmis į titulą, bet savų ambicijų turi Nyderlandai, Danija, Kroatija ar Lenkija su geriausiu praėjusių metų pasaulio futbolininku Robertu Lewandowskiu.

Visada daug dėmesio futbolui skirianti 15min komanda fiksuos Europos čempionato įvykius įvairiais būdais ir platformomis.

Apie turnyrą suksis dvi mūsų laidos, kurių rėmėjas yra „Top Sport“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Skrieja kamuolys“ – M. Krasnickas, M. Bagdonas, G. Radauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Skrieja kamuolys“ – M. Krasnickas, M. Bagdonas, G. Radauskas

Tarp futbolo mėgėjų jau kultine tapusi tinklalaidė „Skrieja kamuolys“ pasirodys ne kas savaitę, o kiekvienos dienos rytą. Tiesioginėje 9 val. prasidėsiančioje laidoje prie „Skrieja kamuolys“ vedėjų Gintaro Radausko, Mariaus Bagdono ir Manto Krasnicko rimtomis įžvalgomis ir juokais prisidės daug futbolu besidominčių žmonių, tarp jų humoristas Airidas Jankus, politologai Linas Kojala ir Laurynas Jonavičius, futbolo komentatoriai Paulius Jakelis ir Rytis Vyšniauskas.

„Europos pirmenybės – tai dienos, kai ne futbolas derinamas prie kasdieninių reikalų ir darbų, o pastarieji prie futbolo. Kviečiame ne tik žiūrėti šio turnyro rungtynes, bet ir kasdien stebėti, kaip laidos „Skrieja kamuolys“ komanda kartu su svečiais analizuoja čempionato kovas ir užkulisių įdomybes“, – sakė vienas laidos sumanytojų G.Radauskas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintaras Radauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintaras Radauskas

Kiekvieną ketvirtadienio vidurdienį pasirodys laida „Vieni vartai“, kurioje apie Europos čempionato žvaigždes kalbės ryškiausios Lietuvos futbolo asmenybės.

„Apie Europos čempionato didvyrius ir nenaudėlius kalbėsimės su tais, kurie šiame žaidime nardo labai giliai ir žino daug įdomių dalykų, – sakė 15min sporto redaktorius Kęstas Rimkus. – Pavyzdžiui, vartininkas Ernestas Šetkus pasakojo apie geriausius Europos vartininkus, tokių pat įdomių istorijų tikimės išgirsti apie gynėjus, saugus, puolėjus, trenerius ir teisėjus.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kęstas Rimkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kęstas Rimkus

Pirmąjį Europos futbolo čempionatui skirtos laidos „Vieni vartai“ epizodą jau galite pamatyti portale 15min:

VIDEO: „Vieni vartai“ su E.Šetkumi – apie bombas Izraelyje ir geriausius Euro2020 vartininkus

15min portale specialiai Europos futbolo čempionatui skirtame polapyje futbolo sirgaliai ras ir grafines apžvalgas, taip pat visą reikalingą informaciją – grupių lenteles, tvarkaraštį, spėlionę, videolaidas, ir, žinoma, karščiausias naujienas, kurių visą mėnesį bus daug, įvairių, įdomių, nenuspėjamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius