-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portugalas treneris Jose Mourinho: „Chelsea“ negali pirkti Lionelio Messi"

Londono „Chelsea“ futbolo ekipos strategas Jose Mourinho sako, kad jo ekipai įsigyti „Barcelona“ žvaigždę Lionelį Messi nėra jokių šansų, nes tuomet klubas pažeistų UEFA finansinio skaidrumo taisyklę.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Praėjusį mėnesį „mėlynieji“ paskelbė apie rekordinį 18,4 mln. svarų sterlingų metinį pelną. Jis išaugo dėl padidėjusių pajamų iš žaidėjų pardavimo – Anglijos sostinės komanda dabar puikiai atitinka UEFA reikalavimus.

Vis dėlto, J.Mourinho teigia, jog artimoje ateityje keturiskart „Auksinio kamuolio“ laimėtojo L.Messi prisivilioti tikrai nepavyks, nes jo kontrakte nurodyta išpirkos suma siekia net 205 mln. svarų sterlingų.

„Ne, neturiu tam jokių galimybių,“ – portugalas kalbėjo BT Sport kalėdinėje transliacijoje.

„Šiuo momentu galioja įvestas finansinis skaidrumas ir jam esant privalome laikytis atitinkamų taisyklių bei tam tikrų skaičių. Mes tikrai neturime galimybės įsigyti, kaip jūs sakote, „super nuostabaus žaidėjo už super nuostabią sumą“. „Chelsea“ to padaryti negali“, – aiškino J.Mourinho.

Lapkričio mėnesį Messi pirmąkart užsiminė, kad vieną dieną galbūt paliks Katalonijos klubą, o šią savaitę norą vėl rungtyniauti kartu su argentiniečiu išreiškė saugas Cescas Fabregasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius