-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 08 /22:15

Poznanės stadione – lietuvius žeidžiantis plakatas: „Lietuvių chame, klaupkis prieš lenkų poną“

Ketvirtadienį „Lech“ sirgaliai besibaigiant pirmajam kėliniui tribūnoje išskleidė didžiulį lietuvius žeidžiantį plakatą.
Lenkijos sirgalių plakatas
Lenkijos sirgalių plakatas / zalgiris-vilnius.lt nuotr.

„Lietuvių chame, klaupkis prieš lenkų poną (Litewski chamie, kleknij przed polskim panem – lenk.)“ – toks užrašas buvo ant lenkų sirgalių plakato.

Lenkijos naujienų tinklalapis gloswielkopolski.pl tokį savo komandos „Lech“ sirgalių elgesį pavadino skandalu. „Poznanės „Lech“ pralošinėja stadione. Deja, ne tik futbolininkai nedemonstruoja puikaus žaidimo, bet pasižymėjo ir sirgaliai. Toks plakatas pasirodė šeimininkų tribūnoje! Neapsieita ir be priešiškų šūksnių sirgaliams iš Vilniaus“, – rašoma trumpame portalo tekste.

„Nemačiau rungtynių ir sunku man ką nors komentuoti. Žinoma, tai skandalingas ir šovinistiškas elgesys. Viskas priklausys nuo to, kas bus parašyta UEFA atstovo raporte. Tai UEFA nuspręs, ar „Lech“ bus nubaustas“, – sport.pl situaciją pakomentavo Lenkijos futbolo sąjungos atstovas spaudai Jakubas Kwiatkowskis.

Vilniuje lenkų sirgaliai prieš savaitę vaikščiojo su marškinėliais, ant kurių puikavosi užrašas „Lenkiškas Vilnius“. Po nedidelio susistumdymo prie Aušros vartų tąkart viskas baigėsi be incidentų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius