Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradėta prekyba bilietais į Lietuvos ir Slovakijos rinktinių mačą

Birželio 10 dieną Vilniaus LFF stadione Lietuvos rinktinė žais šeštąsias rungtynes atrankoje į pasaulio futbolo čempionatą. Varžovė – Slovakijos rinktinė. LFF jau pradėjo prekybą bilietais į šį mačą.
Lietuvos futbolo rinktinė
Lietuvos futbolo rinktinė / serialsnapper/LFF nuotr.

Pastarąjį kartą slovakai Vilniuje lankėsi 2012 metų rugsėjį, kai dar su Csabo Laszlo vadovaujama Lietuvos rinktine sužaidė lygiosiomis 1:1. Įvarčius tada pelnė Marius Žaliūkas (18 min.) ir Marekas Sapara (41 min.).

Atrankos į pasaulio čempionatą Rusijoje ciklą slovakai pradėjo ne itin sėkmingai ir už tai išsiliejo ant lietuvių. Praėjusių metų lapkritį Trnavoje slovakai į mūsų vartus pasiuntė 4 įvarčius be atsako.

Šiuo metu sužaidus po penkerias rungtynes F grupėje Slovakija įsitaisė antroje vietoje (9 tšk.), lenkdama Slovėnijos (8 tšk.) ir Škotijos (7 tšk.) komandas. Lietuviai turi 5 taškus.

Birželio 10-ąją Lietuva ir Slovakija žais nuo 21:45 val., o bilietą į rungtynes kol kas galime įsigyti vos už 10 eurų. Tiesa, tokia kaina įvertinti bilietai sektoriuje už vartų.

Norėdami stebėti mačą pagrindinėje tribūnoje teks pakloti 15 eurų (tribūnos šonai) arba 20 eurų (centrinė dalis). Žadama, kad bilietai vėliau brangs. Jais prekiauja „Ticket Market“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius