Prancūzijoje „Lille“ pratęsė nepralaimėtų mačų seriją iki 11-os – įveikė „Marseille“

Antradienio vakarą Prancūzijoje prasidėjo 16-asis „Ligue 1“ futbolo pirmenybių turas, kuriame jau sužaistos dvejos rungtynės.
Nolanas Roux ir Antonio Mavuba
Nolanas Roux ir Antonio Mavuba / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiąją pergalę iš eilės iškovojo lyderiui PSG ant kulnų lipantis „Lille“ klubas, namuose 1:0 (0:0) palaužęs šalies vicečempioną Marselio „Olympique“.

Pergalingą įvartį paskutinėmis mačo akimirkomis „Dogams“ įmušė Nolanas Roux ir nutraukė „Marseille“ ekipos trijų iš eilės pergalių seriją.

„Lille“ ekipai tai buvo vienuoliktos iš eilės nepralaimėtos rungtynės – vieninteles dvi nesėkmes šiame sezone komanda patyrė antrajame ir penktajame ture.

Po šios pergalės „Lille“ su 36 taškais liko antroje turnyro lentelės vietoje, o pirma žengia maču mažiau žaidusi „Paris Saint Germain“ (37 tšk.). Trečia šiuo metu žygiuoja „Monaco“, kurios sąskaitoje – 35 taškai.

"Monaco" futbolininkai anradienio vakarą išvykoje 3:0 (2:0) sutriuškino "Nice" ekipą. Įvarčius Monako klubui įmušė Jamesas Rodriguezas (5 min.), Emmanuelis Riviere (23 min.) ir Lucasas Ocamposas (89 min.).

Trečiose antradienio rungtynėse „Nantes“ ekipa namuose 2:1 (0:0) palaužė „Valenciennes“ ir su 26 taškais aplenkė vienu mažiau turinčią „Saint-Etienne“ bei pakilo į penktą vietą.

Svečiai po José Saezo įvarčio 52-ąją min. buvo priekyje, tačiau šeimininkus į pergalę atvedė Alejandro Bedoya (59 min.) ir Fernando Aristeguieta (89 min.) taiklūs smūgiai. Be to, „Nantes“ puolėjas Filipas Džordževičius 72 min. nerealizavo 11 metrų baudinio.

„Valenciennes“ su 10 taškų rikiuojasi iškritimo zonoje – 18-oje vietoje.

16-asis pirmenybių turas tęsis trečiadienį ir ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius