-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijoje žaidžiantis Andrejus Paniukovas ir toliau priklausys „Atlantui“

Klaipėdos „Atlanto“ futbolo klubas ir puolėjas iš Rusijos Andrejus Paniukovas pratęsė sutartį, kuris galios iki 2018 metų pabaigos.
Andrejus Paniukovas
Andrejus Paniukovas / Valdo Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Buvęs Rusijos jaunimo rinktinės žaidėjas Lietuvoje į save didžiulį dėmesį atkreipė 2015-aisiais, jau pirmosiose čempionato rungtynėse į „Trakų“ vartus taikliai spyręs keturis kartus.

Per 20 susitikimų pelnęs 20 įvarčių, A.Paniukovas pretendavo į rezultatyviausiojo žaidėjo titulą. Tačiau sezono nebaigė sulaukęs kvietimo žaisti Prancūzijos 2-osios lygos („Ligue 2“) čempionate kovojančiame „Ajaccio“ klube.

Prieš atvykstant rusui, Korsikos salos ekipa su 2 taškais po 5 turų buvo 17-oje vietoje tarp 20 komandų. Šioje pozicijoje prancūzų komanda liko ir pasibaigus pirmenybėms. 42 taškus surinkusio „Ajaccio“ klubo vadovai, turėję užmiršti ambicingus planus apie patekimą į aukščiausiąją lygą, trynė rankas, kad bent neiškrito į silpnesnę „National“ lygą.

6 įvarčius įmušęs ir buvęs vienas rezultatyviausių ekipoje, A.Paniukovas nesulaukė didelio vyriausiojo trenerio Olivier Pantaloni pasitikėjimo. Dažniausiai rusas aikštėje pasirodydavo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Pasibaigus čempionatui „Atlanto“ puolėju susidomėjo kiek geriau „Ligue 2“ žaidęs Nimo „Olympique“ (43 taškai, 14-oji vieta) klubas. Šioje ekipoje yra rungtyniavęs legendinis Prancūzijos puolėjas Ericas Cantona, ne mažiau žinomas ir Laurentas Blancas.

Po to, kai buvo pasirašyta sutartis tarp „Atlanto“ ir A.Paniukovo, pradėta tartis su „Olympique“ atstovais.

Preliminariai sutarta, kad lietuviškus šaltibarščius mėgstantis puolėjas Nimo komandai bus paskolintas kitam sezonui. Tiesa, rugsėjo 25 dieną 22-ąjį gimtadienį švęsiantis rusas dėl kuriozų su vizomis (Lietuvos, Prancūzijos) laiką dar leidžia Maskvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius