-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų futbolo žvaigždynas atvyko į Lietuvą (nuotraukos)

Prancūzijos nacionalinė futbolo rinktinės penktadienį apie 14 val. užsakomuoju reisu atvyko į Lietuvą. Iš Kauno oro uoste nusileidusio lėktuvo visa žvaigždžių perpildytos rinktinės delegacija skubiai smuko į prie pat trapo atvažiavusį autobusą.
Prnacūzai nebuvo linkę kalbėtis ir nudrožė iškart į autobusą.
Prnacūzai nebuvo linkę kalbėtis ir nudrožė iškart į autobusą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nei prancūzų ekipos strategas Raymond'as Domenechas, nei futbolininkai bendrauti su gausiai susirinkusiais žiniasklaidos atstovais nepanoro.

Prancūzijos rinktinės žaidėjai, tik išlipę iš lėktuvo, pastebimai gūžėsi nuo žvarbaus lietuviško vėjo ir skubėjo į laukiantį autobusą, kuris, lydimas policijos ekipažo, visą delegaciją nuvežė į vieną iš Kauno viešbučių.

Ten pailsėję po kelionės, rinktinės žaidėjai vakare, 19.30 val., rinksis į pirmąją treniruotę, vyksiančią S.Dariaus ir S.Girėno stadione. Svečiai iš Prancūzijos dar vieną treniruotę surengs šeštadienį ryte, 11 val.

Kur vyks šios pratybos, kol kas neaišku. Šeštadienį vakare, 21.45 val., S.Dariaus ir S.Girėno stadione Prancūzijos vienuolikė išbėgs į aikštę ir 2010 metų pasaulio futbolo čempionato atrankos turnyro rungtynėse su Lietuvos nacionaline rinktine kovos dėl itin svarbių taškų.

Septintoje atrankos turnyro grupėje kovojanti Lietuvos ekipa po 4 sužaistų rungtynių turi 9 taškus ir šiuo metu užima antrą vietą. Ne itin sėkmingai šį atrankos turnyrą pradėjusi Prancūzijos rinktinė po trejų žaistų rungtynių turi 4 taškus ir kol kas tenkinasi trečia vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius