Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasčiausios pasaulio komandos sirgaliai švenčia pralaimėjimus

Aistruoliai džiugiai sutiko žinią, kad jų praminta „prasčiausia pasaulio futbolo“ komanda šią savaitę suklupo futbolo pirmenybėse Brazilijoje.
„Ibis“ futbolininkų rezultatai gerėja, bet sirgalių tai nedžiugina.
„Ibis“ futbolininkų rezultatai gerėja, bet sirgalių tai nedžiugina. / Twitter nuotr.
Temos: 2 Futbolas Brazilija

„Ibis“ futbolininkai bendru dvejų rungtynių skirtumu 2:3 nusileido „Decisao“ komandai antrajame Pernambuko valstijos Brazilijoje divizione ir nepateko į aukščiausią lygą, nors tai galėjo įvykti pirmą kartą per dešimtmečius.

Sirgaliai du pastaruosius mėnesius ragino savo klubą laikytis pralaimėjimų tradicijų. Todėl jie šventė, kai po pergalės pirmosiose rungtynėse 2:0, buvo pralaimėta antrosiose 0:3.

„Ibis“ pagarsėjo prieš keturis dešimtmečius, kai 1980-1984 m. beveik ketverius metus nepasiekė nė vienos pergalės. 11 pralaimėtų mačų klubui padėjo užsitarnauti „prasčiausios pasaulio komandos“ pravardę.

Šiemet „Ibis“ laimėjo penkis mačus, tris sužaidė lygiosiomis ir pralaimėjo tik du. Bet klubo sėkmių serija pagaliau baigėsi.

Kitąmet klubas skaičiuos 80-ies metų sukaktį, ir žaidėjai tikėjosi patekti į aukščiausią Pernambuko valstijos lygą.

Vidurio saugas Mauro Shampoo, kuris pats save vadina prasčiausio klubo prasčiausiu žaidėju, nes per 10 metų yra pelnęs tik vieną įvartį, tikisi atgauti savo spalvingą dviratį iš sirgalių. Manoma, kad šie buvo pavogę dviratį, protestuodami prieš komandos pergalių seriją.

Galime prarasti tapatybę ir tapti eiline laiminčia komanda.

Prieš mėnesį aistruoliai buvo įvirtę į barą, kuriame žaidėjai šventė pergalę kepdami kepsnius ir gerdami alų, ir pareikalavo: nustokite laimėti.

„Tai griauna mūsų istoriją“, – aiškino vienas protesto lyderių Nilsinho Filho.

Komandos paskyroje „Twitter“ tuo metu atsirado įrašas: „Ši situacija verčia nerimauti. Galime prarasti tapatybę ir tapti eiline laiminčia komanda. Treneris turi prisiimti atsakomybę.“

Nors klubo prezidentas Oziras Junioras laikosi kitos nuomonės, sustiprino komandą keliais žaidėjais ir žada išvesti ekipą į aukščiausią valstijos lygą, ne visi būtų tuo patenkinti.

„Net jei vieną dieną taptume Brazilijos čempionais, niekas neatims iš mūsų prasčiausios komandos pasaulyje titulo“, – teigė Nilsinho Filho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius