Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lyga: „Tottenham“ sutriuškino lygos autsaiderį

Pirmadienio vakarą Anglijos „Premier“ lygoje buvo sužaistos vienerios rungtynės. Londono „Tottenham“ ekipa 5:1 sutriuškino čempionato autsaiderius „Sunderland“ futbolininkus.
Emmanuelio Adebayoro įvartis
Emmanuelio Adebayoro įvartis / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynių pradžioje „Tottenham“ turėjo iniciatyvą savo rankose, tačiau siaubinga gynėjo Vlado Chiricheso klaida šeimininkams kainavo įvartį. 17-ąją minutę po futbolininko ir vartininko nesusikalbėjimo „Sunderland“ žaidėjas Lee Cattermole'as įmušė įvartį į tuščius vartus ir išvedė savo komandą į priekį. 28-ąją minutę rezultatą išlygino  Emmanuelis Adebayoras.

59-ąją minutę pasižymėjo ir „Tottenham“ pergalę garantavo „Premier“ lygoje debiutavęs Harry Kane'as. Dar vieną įvartį 78-ąją minutę pridėjo Christianas Eriksenas. 86-ąją minutę Emmanuelis Adebayoras pasiuntė jau ketvirtą įvartį į „Sunderland“ vartus. Per pridėtą laiką Gylfis Sigurdssonas mušė dar vieną įvartį.

Po šių rungtynių „Tottenham“ su 59 taškais liko šeštoje čempionato vietoje. „Sunderland“ su 25 taškais išlieka lygos autsaideriu. Komandai gresia iškritimas į žemesnę lygą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius