Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lyga: „Chelsea“ įveikė „Arsenal“

Šeštadienio popietę Anglijos „Premier“ lygoje buvo žaidžiamos pirmosios 6-ojo turo rungtynės. „Fly Emirates“ stadione susitiko du Anglijos grandai – „Arsenal“ ir „Chelsea“.
Fernando Torresas ir Johnas Terry
Fernando Torresas ir Johnas Terry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje abi komandos žaidė aktyviai ir prie abejų vartų buvo sukurta gan nemažai pavojingų epizodų. Pirmieji pasižymėjo Londono „Chelsea“, kai 20-ąją minutę po baudos keliamo smūgio, kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Fernando Torresas.

Tačiau šeimininkai nenuleido rankų ir šturmavo „mėlynųjų“ vartus. 43-iąją rungtynių minutę išlyginamąjį įvartį pelnė Gervinho, kuris galingu smūgiu po Alexo Oxlade-Chamberlaino nuginklavo P.Cechą.

Verta paminėti, kad „ginkluočių“ gretas jau 17-ąją minutę turėjo palikti Abou Diaby, kurį dėl priverstinio keitimo pakeitė pirmojo rezultatyvaus perdavimo autorius – A.Oxlade-Chamberlainas.

Antrajame kėlinyje ir vėl į priekį įsiveržė „mėlynieji“, kai 53-iąją minutę po Juano Mato smūgiuojamo nestipraus, bet tikslaus smūgio ir vėl įgijo pranašumą.

Vis dėlto per likusias antrojo kėlinio minutes nė vienai komandai daugiau įvarčių pelnyti nebepavyko. „Arsenal“ futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje turėjo puikių progų pelnyti dar bent vieną įvartį, tačiau nuaidėjus teisėjo švilpukui buvo skelbiama minimali „Chelsea“ pergalė.

„Arsenal“ 1 – 2 „Chelsea“

20‘ [0 – 1] F.Torres
43‘ [1 – 1] Gervinho
53‘ [1 – 2] J.Mata

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius