Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lyga: „Manchester City“ nesugebėjo įveikti autsaiderio „Sunderland“ klubo

Trečiadienį vakare buvo sužaisti du atidėti Anglijos „Premier“ lygos XXVI-ojo turo susitikimai, kuriuose favoritams sekėsi prastai. Dėl lygos titulo kovojantis „Manchester City“ sužaidė lygiosiomis 2:2 su paskutinėje vietoje esančiu „Sunderland“ klubu.
Stevanas Jovetičius
Stevanas Jovetičius / „Scanpix“ nuotr.

Situaciją kovoje dėl ketvirtosios vietos susikomplikavo Roberto Martinezo treniruojami „Everton“ futbolininkai, namuose 2:3 nusileidę Tony Puliso „Crystal Palace“ ekipai.

Pirmajame kėlinyje į priekį Londono klubą išvedė Jasonas Puncheonas, todėl jau nuo pirmosios rungtynių dalies vidurio „irisai“ buvo priversti vytis savo varžovus.

Antrojo kėlinio pradžioje svečiai padvigubino savo pranašumą po Scotto Danno tikslaus smūgio po kampinio.

Vilties suteikė Steveno Naismitho pelnytas įvartis 61-ąją minutę, tačiau netrukus skirtumą dar kartą padidino Cameronas Jerome'as.

Artėjant rungtynėms prie pabaigos Kevinas Mirallasas dar kartą sušvelnino rezultatą, tačiau per likusį rungtynių laiką „Crystal Palace“ sėkmingai apsigynė ir šventė pergalę bei iškovotus tris taškus.

Kitame mače „Manchester City“ futbolininkai namuose išplėšė tik lygiąsias prieš „Sunderland“ klubą ir dar labiau susikomplikavo padėtį kovoje dėl titulo.

2-ąją mačo minutę Fernandinho išvedė į priekį „miestiečius“, tačiau antrajame kėlinyje du Connoro Wickhamo įvarčiai apvertė mačo eigą aukštyn kojomis.

Tačiau tašką „Manchester City“ futbolininkams pavyko iškovoti. Lygiąsias mačo pabaigoje išplėšė Samiras Nasri.

Po šio mačo nuo pirmaujančių „Liverpool“ futbolininkų Manuelio Pellegrini vadovaujama ekipa atsilieka 6 taškais ir turi sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius