Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygoje „Liverpool“ pasismagino mače su „Newcastle“

Luisą Suarezą dėl diskvalifikacijos iki sezono pabaigos praadusi „Liverpool“ ekipa netekties nepajuto ir į „Newcastle United“ vartus įkalė šešis įvarčius bei laimėjo 35-ojo turo susitikimą net 6:0 (2:0).
Danielis Sturridge'as.
Danielis Sturridge'as. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo šeštosios antradienį vykusios 35-ojo turo „Premier“ lygos rungtynės – kiti rezultatai paspaudus čia.

Pirmuosius du įvarčius nugalėtojai rungtynėse įmušė labai greitai – Danielis Aggeris pasižymėjo 3-ąją, o Jordanas Hendersonas – 17-ąją minutę. Pirmajame kėlinyje „Liverpool“ futbolininkai daugiau įvarčių neįmušė.

Antroje mačo pusėje Danielis Sturridge'as per 6 minutes įkalė dukart – 54-ąją ir 60-ąją minutėmis. Fabio Borini 74-ąją min. pridėjo penktąjį įvartį, o netrukus „Newcastle“ gynėjas Mathieu Debuchy gavo antrą geltoną kortelę ir buvo išvytas iš aikštės.

Jordanas Hendersonas 76-ąją min. pridėjo antrąjį savo ir šeštąjį komandos įvartį. Jis ir D.Sturridge'as mače dar atliko ir po vieną rezultatyvų perdavimą, dar vieną perdavimą atliko Philippe'as Coutinho, o dar du perdavimai – Stewarto Downingo sąskaitoje.

Po šios pergalės „Liverpool“ ekipa su 54 taškais liko septintojoje turnyro lentelės vietoje, o laipteliu aukščiau yra kita miesto ekipa – „Everton“ (59 tšk.).

Derbis tarp šių klubų vyks po savaitės (gegužės 5-ąją), o po jo „Liverpool“ liks mačai su Londono „Fulham“ ir „Queens Park Rangers“, o „Everton“ – su „West Ham United“ ir Londono „Chelsea“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius