Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygoje rugsėjį geriausiųjų laurus nuskynė „Arsenal“ duetas – treneris Arsene'as Wengeras ir Aaronas Ramsey

Anglijos „Premier“ lyga tradiciškai paskelbė geriausią rugsėjo mėnesio futbolininką ir trenerį. Geriausiu žaidėju tapo Londono „Arsenal“ saugas Aaronas Ramsey, o jo treneris Arsene'as Wengeras – geriausiu strategu.
Aaronas Ramsey ir Arsene'as Wengeras
Aaronas Ramsey ir Arsene'as Wengeras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sezoną pradėję blankiu žaidimu ir pralaimėjimu namuose 1:3, „Arsenal“ futbolininkai rugsėjį laimėjo visas keturias dvikovas: Šiaurės Londono derbyje 1:0 įveikė „Tottenham“, 3:1 – „Sunderland“ ir „Stoke“, 2:1 – „Swansea“.

Po puikios pergalių serijos „Gunneriai“ čempionate pakilo į pirmąją vietą, kurią dalijasi su „Liverpool“ futbolininkais. Negana to, „Arsenal“ puikiai rungtyniauja ir Europoje – UEFA Čempionų lygoje yra F grupės lyderis.

Galima teigti, kad viena didžiausių tokios sėkmės priežasčių buvo komandos naujokas Mesutas Ozilas, gerokai pagyvinęs ekipos žaidimą. Vis dėlto geriausiu „Premier“ lygos mėnesio žaidėju išrinktas 22 metų valas Aaronas Ramsey.

Puikiai rungtyniaujantis saugas šį mėnesį „Premier“ lygoje pelnė keturis įvarčius: du įmušė „Sunderland“ ekipai, po vieną – „Stoke“ ir „Swansea“ klubams. Mače su pastaraisiais saugas dar atliko ir rezultatyvų perdavimą.

„Žinojau ir tikėjau, kad sugrįšiu į savo geriausią sportinę formą. Man tik reikėjo atgauti pasitikėjimą savimi. Draugų, šeimos ir trenerių palaikymas man padėjo. Esu laimingas dėl savęs ir komandos. Sezoną pradėjome prastai, tačiau viską apvertėme aukštyn kojomis“, – džiaugėsi Velso rinktinės narys.

A.Wengerui tai buvo 13-asis geriausio lygos trenerio mėnesio titulas per 17 metų, praleistų prie „Arsenal“ vairo.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius