Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygos čempionai sugrįžo į pergalių kelią, „Man City“ suklupo

Po užsitikrinto Anglijos „Premier“ lygos čempionų titulo vadeles kiek atleidęs „Liverpool“ pasirūpino, kad pralaimėjimų serija sustotų ties skaičiumi „vienas“. Liverpulio futbolininkai sekmadienio vakarą namuose 2:0 susitvarkė su Birmingamo „Aston Villa“.

Raudoniesiems varžovų gynybą pralaužti pavyko tik antroje antrojo kėlinio pusėje – 71 min. pasižymėjo Sadio Mane, kuriam tai buvo 16-asis tikslūs smūgis šiame „Premier“ lygos sezone.

Antrą „Liverpool“ įvartį įmušė jaunasis klubo talentas Curtisas Jonesas, sulaukęs tikslaus perdavimo iš Mohamedo Salaho. 19-metis pelnė savo pirmąjį įvartį vilkint pagrindinės ekipos marškinėlius.

„Aston Villa“ ir toliau lieka už išlikimo stipriausiame Anglijos futbolo divizione ribos – šiuo metu užima 18 vietą. Tiesa, laipteliu aukščiau stovintis „Watford“ turi tik tašku daugiau.

„Liverpool“ persvara nuo artimiausių varžovų „Manchester City“ sugrįžo prie 23 taškų , kadangi „miestiečiai“ svečiuose netikėtai 0:1 turėjo pripažinti „Southampton“ pranašumą.

Pergalingą įvartį jiems 16 min. pelnė Che Adamsas. Pergalė „Southampton“ ekipai leido pakilti į 13-ąją vietą, o „Man City“ išlieka antri.

Kiti sekmadienio rezultatai:

„Burnley“ – „Sheffield United“ 1:1;

„Newcastle“ – „West Ham“ 2:2.

v
Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius