-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygos perėjimų gandai: R.Lewandowskis, R.Lukaku ir A.Yarmolenko

Sekmadienį Didžiosios Britanijos spaudoje viena po kitos pradėjo šmėžčioti žinutės, neva Miuncheno „Bayern“ puolėjas Robertas Lewandowskis žada persikelti į Angliją, o „Everton“ jaunoji žvaigždė Romelu Lukaku artimiausiu metu išvyks į Madrido „Real“ arba Paryžiaus „Saint Germain“ klubus.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / „Scanpix“ nuotr.

Roberto Lewandowskio ir „Manchester United“, „Chelsea“ ir „Manchester City“ saga

Didžiosios Britanijos dienraštis „The Independent“ praneša, kad rezultatyviausias Miuncheno „Bayern“ žaidėjas R.Lewandowskis svarsto galimybę persikelti į Angliją.

2014-aisiais iš Dortmundo „Borrusia“ į Bavariją persikėlusio lenko išpirka siekia 70 milijonų svarų sterlingų, o tą sau leisti, žinoma, gali tik „Manchester City“, Londono „Chelsea“ ir galbūt Manchester „United“, tačiau į puolėją akis nutaikius yra ir „karališkasis“ Madrido „Real“ klubas. Suma gali dar labiau išaugti, jei tarp šių keturių Europos grandų prasidės derybų karai.

Romelu Lukaku

„The Sun“ duomenimis, R.Lukaku ką tik atmetė stambų „Man Utd“ pasiūlymą, nes tikisi pasirašyti sutartį su Madrido „Real“ arba Paryžiaus „Saint Germain“ klubais. Pats puolėjas tikisi artimiausiu metu palikti „Everton“ komandą, o jo išpirkos suma turėtų siekti 50 milijonų svarų sterlingų.

Šie pranešimai pasako kur kas daugiau nei daug apie „Man Utd“ padėtį. R.Lewandowskis ir R.Lukaku gandai reiškia, kad „raudonieji velniai“ yra pasiruošę pakloti milžinišką sumą už gerą puolėją.

Andriy Yarmolenko

Jei R.Lukaku išvyks, jo netekčiai atpirkti „Everton“ klubas sieks įsigyti Kijevo „Dynamo“ atakuojantį saugą A.Yarmolenko. 26-erių metų ukrainietis, anot „Sunday’s Mail“ jau kurį laika yra pagrindinis Roberto Martinezo taikinys. Vyriausiasis Mersisaido ekipos strategas bijo, kad 2016-ųjų metų Europos čempionatas gali smarkiai apsunkinti „Everton“ reikalus kovoje dėl ukrainiečio. 

Rungtyniaudamas Kijevo „Dynamo“, A.Yarmolenko per 187-ias dvikovas pelnė 75-is įvarčius. Ukrainiečio agentas jau ne kartą yra sakęs, kad jo klientas nori žaisti Anglijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius