-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš atsakomąsias UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovas – milžiniška intriga

Antradienį ir trečiadienį paaiškės UEFA Čempionų lygos finalo dalyviai. Antradienį atsakomąsias pusfinalio rungtynes žais vokiečių Miuncheno „Bayern“ ir ispanų Madrido „Real“, o trečiadienį – anglų Londono „Chelsea“ ir ispanų Madrido „Atletico“ klubai. Šiuos abu milžinišką susidomėjimą keliančius mačus rodys „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai. Pasak daugelio futbolo specialistų, visų keturių komandų galimybės patekti į finalą yra daugmaž vienodos.
Madrido „Real“
Madrido „Real“ / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusio sezono čempionai „Bayern“ futbolininkai bandys likviduoti vieno įvarčio deficitą. Madride „Real“ ekipa namie iškovojo pergalę 1:0. Įvartį pelnė Karimas Banzema.

„Real“ treneris Carlosas Ancelotti teigė, kad šį vakarą laimės ne ta ekipa, kuri pasirinks geresnę taktiką, o ta, kuri pademonstruos didesnį kovingumą.

„Bayern“ strategas Pepas Guardiola pripažino, kad jo kariaunai patekti į finalą bus sudėtinga. Jis tikisi, kad agresyviau ir naudingiau žais pirmosiose rungtynėse blankokai rungtyniavęs Franckas Ribery.

„Real“ Miunchene niekada neįveikė „Bayern“ futbolininkų. Iš dešimties pastarųjų oficialių dvikovų net devyniose pajėgesni buvo Vokietijos komandos žaidėjai, ir tik vienas mačas baigėsi lygiosiomis.

Abu klubai praėjusį savaitgalį užtikrintai nugalėjo varžovus savo šalies čempionatuose. Nugalėtojo titulą jau užsitikrinęs „Bayern“ 5:2 pranoko Brėmeno „Werder“, o „Real“ 4:0 – Pamplonos „Osasuna“.

Ne mažiau intriguojantis mūšis vyks ir Londone. Pirmosiose rungtynėse, kuriose dominavo gynyba, įvarčių nebuvo pasiekta. Dauguma futbolo specialistų mano, kad panašiu stiliumi vyks ir antroji dvikova.

„Atletico“ yra geriausiai besiginantis Čempionų lygos ir Ispanijos pirmenybių klubas. „Chelsea“ praleido mažiausiai įvarčių Anglijos čempionate. Beje, „Atletico“ šį sezoną yra vienintelė komanda Čempionų lygoje, kuri nepralaimėjo nė vieno mačo – 8 pergalės, 3 lygiosios.

Diego Simeone treniruojami žaidėjai praėjusį savaitgalį dar labiau priartėjo prie Ispanijos čempiono titulo, kai svečiuose 1:0 nugalėjo „Valencia“. Tuo tarpu „Chelsea“ išvykoje 2:0 laimėjo itin svarbias rungtynes prieš „Liverpool“ ir išsaugojo šansus pakovoti dėl Anglijos čempiono vardo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius