-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš Europos lygos finalą – „Rangers“ ir „Eintracht“ chuliganų muštynės

Skaičiuojama, kad net 150 tūkst. sirgalių trečiadienį užplūdo Seviliją. Ispanijos miestą, kuriame vyksta UEFA Europos lygos finalas.
„Eintracht“ ir „Rangers“ sirgalių susirėmimas Sevilijoje.
„Eintracht“ ir „Rangers“ sirgalių susirėmimas Sevilijoje. / „Twitter“ nuotr.

Pasak pranešimų, į Seviliją atvyko net 100 tūkst. Glazgos „Rangers“ aistruolių ir 50 tūkst. Frankfurto „Eintracht“ gerbėjų.

Tai tikras galvos skausmas Ispanijos policijai. Į stadioną, kuriame trečiadienio vakarą vyksta Europos lygos finalas, telpa tik 44 tūkst. žiūrovų, o kiekvienam klubui oficialiai buvo skirta dar mažiau – po 10 tūkst. bilietų. Likę futbolo gerbėjai nusėdo kavines ir barus Sevilijoje.

Abiem klubams tai – istorinis finalas. „Eintracht“ paskutinį titulą Europoje laimėjo prieš daugiau nei 40 metų (1980 m.), o „Rangers“ dar seniau – prieš 50 metų (1972 m.).

Tiesa, ne visi gerbėjai buvo nusiteikę švęsti. Dalis nusprendė patys išsiaiškinti santykius, nelaukdami, kol į aikštę žengs jų palaikomi futbolininkai.

Sevilijos policija, kuri pasitelkė papildomus 5,5 tūkst. pareigūnų, praneša, jog per neramumus, kilusius tarp atvykėlių, skraidė ir kėdės, ir deganti pirotechnika, bet rimtesnių sužalojimų išvengta.

Kol kas oficialiai pranešta tik apie vieną „Rangers“ sirgalių, kuriam prireikė medikų pagalbos dėl prakirstos galvos, ir penkis „Eintracht“ chuliganus, kuriuos sulaikė policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius