Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mačą su „Liverpool“ Alexas Fergusonas išplatino laišką gerbėjams

„Raudonųjų velnių“ treneris seras Alexas Fergusonas prieš sekmadienio mačą su „Liverpool“ klubu parašė laišką visiems klubo gerbėjams. Laiške prašoma gerbėjų užgniaužti nesutarimus ir susivienyti prisimenant Hillsborough tragediją.
Alexas Fergusonas
Alexas Fergusonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš 10 dienų buvo išplatinta ataskaita apie 1989 metų futbolo tragediją, kai per mačą tarp „Liverpool“ ir „Nottingham Forest“ spūstyje žuvo 96 Liverpulio klubo gerbėjai.

Ataskaitoje buvo atskleistos detalės apie aplaidų policijos ir apsaugos darbuotojų darbą šių rungtynių metu.

„Liverpool“ ir „Manchester United“ klubo gerbėjai visada aršiai reaguoja į tarpusavio susitikimus ir reiškia antipatijas. Alexas Fergusonas prašo savo sirgalių nuslopinti šias aistras. Jo laiškas bus išdalytas visiems, atėjusiems į šių komandų tarpusavio mačą sekmadienį.

Sero Alexo Fergusono laiškas:

„Mielas, gerbėjau,

Didis palaikymas, kurį išreiškei mūsų komandai praeitą sezoną padėjo mums atsidurti tarp geriausiųjų. Noriu, kad tai tęstųsi ir šiandien.

Bet šiandiena yra ne tik diena, kai mes neblokuojame kelio kitiems. Ši diena yra skirta apmąstyti, kodėl „Manchester United“ yra geriausias klubas pasaulyje.

Mūsų konkurencija su „Liverpool“ yra paremta noro būti geriausiais. Noru puikuotis geriausiųjų titulu prieš klubą, kuris šia garbe didžiavosi taip ilgai.

Tai niekada neturi ir negali būti paremta asmenine neapykanta. Vos prieš 10 dienų mes sužinojome žlugdančią tiesą apie 96 „Liverpool“ gerbėjų mirtį, kurie išėjo stebėti savo klubo kovos dėl lygos taurės titulo ir niekada nesugrįžo namo. 

Tai, kas nutiko jiems, turėtų pažadinti visų, su šiuo žaidimu susietų žmonių, sąmonę.

Mūsų didis klubas šiandien stovi kartu su kaimynais iš Liverpulio, kad prisimintų ir pagerbtų jų tiesos troškimą. Aš žinau, kad galiu jumis pasitikėti, nes jūs esate geriausi šio žaidimo gerbėjai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius