Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Privačiu lėktuvu į Madridą nuskraidintas 16-metis talentas turėtų keltis į „Real“

Pastaruosius metus virė nuožmi kova, kuriai ekipai pavyks prisivilioti vieną didžiausių Europos futbolo talentų – norvegą Martiną Odegaardą.
Martinas Odegaardas
Martinas Odegaardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

16-metis jaunuolis, atstovaujantis gimtinės „Stromsgodset“ klubui, tapo tikra sensacija Senajame žemyne, kai būdamas vos 15-os buvo pakviestas į Norvegijos nacionalinę rinktinę, kurioje debiutavo praėjusių metų spalio 13 dieną Euro 2016 atrankos dvikovoje su Bulgarija.

Norvegijos „Eliteserien“ pirmenybėse 2014 metų sezone M.Odegaardas sužaidė 23-ejas rungtynes ir pelnė 5 įvarčius. Atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiančio futbolininko komanda galutinėje rikiuotėje finišavo ketvirta.

Šalies spauda praneša, kad antradienį žaidėjas kartu su savo tėvu ir agentu privačiu lėktuvu išskrido į Madridą, kur susitiko su „Real“ atstovais. Prieš tai jis lankėsi „Manchester United“, „Liverpool“, Londono „Arsenal“, „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ klubuose.

Norvegijos dienraščio VG teigimu, būtent su „karališkąja“ komanda talentas sudarys ilgalaikę sutartį. Taip pat teigiama, jog žaidėjas jau pasirinko „16“ numeriu pažymėtus „Real“ marškinėlius.

M.Odegaardas būtų pirmasis norvegas, atstovavęs karališkajam klubui.

VIDEO: Martinas Odegaardas – naujas Europos talentas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius