Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prognozuojama, jog „Žalgirio“ ir „Legia“ draugiškas rungtynes Lenkijoje stebės daugiau nei 10 tūkst. žiūrovų

Vilniaus „Žalgiris“ futbolininkų penktadienį Varšuvoje laukia kone rimčiausias varžovas šiame sezone – 2010-2011 metų Lenkijos „Ekstraklasa“ čempionato bronzos medalininkai „Legia“ futbolininkai. Rungtynės prasidės 20 valandą Lietuvos laiku.
Žalgiriečiai
Žalgiriečiai / avgi.lt nuotr.

Tai bus paskutinė „Legia“ komandos repeticija prieš 2011-2012 metų Lenkijos „Ekstraklasa“ čempionatą ir laukiančią Europos lygos turnyro dvikovą, o „Žalgiriui“ – paskutinis jėgų išbandymas prieš atsinaujinančias Lietuvos A lygos čempionato kovas.

2008-2009 metais Lenkijos „Ekstraklasa“ čempionate Lodzės LKS komandoje žaidęs žalgirietis Georgas Freidgeimas teigia, kad dvikovoje su „Legia“ bus karšta.

„Neabejoju, kad „Legia“ žais stipriausios sudėties ir savo žiūrovų akivaizdoje stengsis pademonstruoti gerą futbolą. Tai mobili, techniška komanda, mėgstanti kontroliuoti kamuolį, demonstruojanti gražų futbolą“, – būsimą varžovą apibūdina „Žalgirio“ gynėjas.

G. Freidgeimui teko žaisti prieš „Legia“, bet patirtis labai skaudi: „Žaidžiant LKS komandoje būtent rungtynėse su „Legia“ plyšo kryžminiai raiščiai. Labai tikiuosi, kad šį kartą po rungtynių nuotaika bus daug geresnė“.

„Legia“ klubo atstovai spėja, kad dvikovos su žalgiriečiais ateis stebėti daugiau nei 10 tūkstančių žiūrovų. Po 10 zlotų kainuojančius bilietus rungtynių išvakarėse jau buvo nusipirkę šeši tūkstančiai sirgalių, o dar septyni tūkstančiai turi galimybę patekti su sezono abonementais.

„Daugelis iš mūsų nepratę žaisti prie tokios žiūrovų minios, bet kokią įtaka tai turės, gali pasakyti tik kiekvienas. Man tik maloniau žaisti, kai tribūnose būna daug žiūrovų. Tai veikia kaip papildoma motyvacija stengtis“, – teigia G.Freidgeimas.

Varšuvoje futbolą mėgstantiems žmonėms apsilankyti rungtynėse motyvacijos prideda ir tai, kad „Legia“ klubo stadionas visiškai nesenai iš pagrindų rekonstruotas. Jame iki susitikimo su žalgiriečiais vyko tik trejos rungtynės: Lenkijos rinktinė žaidė su prancūzais ir argentiniečiais, o „Legia“ sužaidė vos vienerias rungtynes.

Nuo sekmadienio Lenkijoje treniruočių stovykloje prakaitą liejantiems žalgiriečiams rungtynės su „Legia“ bus trečias draugiškas susitikimas per pastarąsias penkias dienas.

Pirmadienį vilniečiai Opalenicos mieste po labai atkaklios kovos 0:1 pralaimėjo Izraelio aukščiausios lygos Beer Sheva „Hapoel“ komandai, o trečiadienį 4:2 įveikė Kipro aukščiausios lygos komandą „FC Ermis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius