Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PSG vadovas kirto „Real“ klubui: kosminio pasiūlymo dėl K.Mbappe net nebuvo

„Paris Saint-Germain“ sporto direktorius Leonardo tiki, kad Kylianas Mbappe nepaliks komandos po sezono ir meta akmenį į Madrido „Real“ daržą – esą 200 milijonų eurų pasiūlymo dėl prancūzo Paryžiaus komandos vadovai net ir nesulaukė.

PSG pradeda savo žygį Čempionų lygoje trečiadienį rungtynėmis išvykoje su „Brugge“.

Jau šiame mače pirmą kartą europiniame kontekste kartu į aikštę gali žengti stebuklingasis trejetas – Lionelis Messi, Neymaras ir K.Mbappe.

„Paris Saint-Germain“ klubas nusprendė nesileisti į kalbas dėl galimo K.Mbappe įsigijimo, nors iki jo kontrakto pabaigos liko vienas sezonas. Anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo skelbta, kad „Real“ siūlė 160, vėliau 180, o galiausiai ir 200 milijonų eurų.

„Nemanau, kad Mbappe paliks klubą sezono pabaigoje, – „Canal+“ sakė Leonardo. – Ryšys, kurį PSG turi su Mbappe yra labai glaudus. Niekas negalvoja apie mūsų komandos ateitį be Kyliano. Negaliu to įsivaizduoti.“

Jei nuoširdžiai, nebuvome patenkinti tuo, kaip elgėsi „Real“

K.Mbappe atvyko į PSG iš „Monaco“ komandos 2017-siais už 180 milijonų eurų. Tada dėl prancūzo parašo kovojo ir „Real“, kuris vis dar taikosi į puolimo superžvaigždę.

„Jei nuoširdžiai, nebuvome patenkinti tuo, kaip elgėsi „Real“. Pokalbių dėl vieno garsiausių pasaulio futbolininkų perėjimo pradėjimas, likus savaitei iki perėjimų lango pabaigos... Mums tai nepatiko. Mūsų pozicija buvo aiški. Mums trūko. Mums siūlė mažiau nei mes sumokėjome. Paskutinis pasiūlymas, apie kurį buvo skelbiama viešai, niekada nebuvo gautas“, – tikino Leonardo.

K.Mbappe pelnė keturis įvarčius kol kas šiame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius