-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PSG žvaigždynas be L.Messi dar sykį išsigelbėjo Prancūzijoje

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas, šią vasarą į Prancūziją prisiviliojęs Lionelį Messi, išplėšė dar vieną dramatišką pergalę šalies pirmenybėse.
Achrafas Hakimi
Achrafas Hakimi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

34-erių argentinietis nežaidė dėl kelio traumos, o PSG išvykoje tik per teisėjo pridėtą laiką 2:1 (1:1) palaužė „Metz“ ekipą.

Paryžiaus futbolininkai pirmavo po Achrafo Hakimi šūvio jau 5 rungtynių minutę, bet šeimininkams rezultatą pirmojo kėlinio pabaigoje išlygino Kiki Kouyate (39 min.).

Rungtynių pabaigoje kilo tikras chaosas. Antrą geltoną kortelę gavo „Metz“ gynėjas Dylanas Bronnas (90+2 min.), o jo ginti stojęs komandos treneris Fredericas Antonettis (90+3 min.) taip pat buvo išvytas iš aikštės.

Įgavęs vieno žaidėjo pranašumą PSG dramatiškai išplėšė pergalę. Didvyriu tapo tas pats gynėjas A.Hakimi (90+5 min.), sudaužęs šeimininkų sirgalių širdis.

Svečių gretose visas rungtynes žaidė Kylianas Mbappe, Neymaras ir Mauro Icardis. Nuo suolo prie šių puolimo žvaigždžių prisijungė ir Angelis Di Maria, bet įvarčius mušė gynėjas iš Maroko.

L.Messį kelį susižeidė paskutinėse rungtynėse su "Lyon", kai buvo pakeistas 76 minutę, o PSG pergalingą įvartį pelnė 90+2 min. Keitimu akivaizdžiai nepatenkintas L.Messi atsisakė paspausti ranką komandos treneriui Mauricio Pochettino.

Nė taško Prancūzijoje dar nepraradęs PSG klubas ir toliau užtikrintai pirmauja „Ligue 1“ pirmenybėse.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius