Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puolėjas Deivydas Matulevičius prie triuškinančios komandos pergalės Rumunijoje prisidėjo įvarčiu

Ketvirtąjį įvartį Rumunijos futbolo čempionato šeštajame ture įmušė Deividas Matulevičius, o jo šalies vicečempionas Tirgu Žiu „Pandurii“ klubas sekmadienį svečiuose net 5:1 (1:0) sutriuškino dvyliktojoje pozicijoje esančią Kiažnos „Concordia“ (6 tšk.) ekipą ir su 10 taškų pakilo į šeštąją vietą. Visą susitikimą žaidęs lietuvis pasižymėjo 84-ą minutę.
Deivydas Matulevičius
Deivydas Matulevičius / pandurii-tg-jiu.ro nuotr.
Temos: 2 Rumunija Futbolas

Dar po įvartį į šeimininkų vartus įmušė Erico (26 min.), Ericas de Oliveira (55 min.), Nicandro Breeveldas (58 min.) ir Alexandru Ciucuras (90+3 min.), o garbės įvartį šeimininkams pelnė Orlando Da Costa (80 min.).

Trečiąją pergalę sekmadienį iškovojo ir su 12 taškų į trečiąją vietą pakilo praėjusio sezono bronzos medalininkė Ploješčio „Petrolul“ vienuolikė, kurioje nebuvo registruotas vartininkas Povilas Valinčius. Ploješčio futbolininkai svečiuose 2:1 (2:0) įveikė antrojoje pozicijoje likusią Džiurdžiu „Astra“ (12 tšk.) komandą.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Hamza Younesas (15 min. iš 11 m baudinio) ir Gheorghe Grozavas (19 min.), o šeimininkų gretose įvarčiu pasižymėjo Kehinde Fatai'us (64 min.).

Naujuoju aštuoniolikos ekipų turnyro lyderiu tapo Botošanio „FA SA Botosani“ (14 tšk.) klubas, savo aikštėje 1:0 (0:0) įveikęs vienuoliktojoje vietoje esančią „FC Vaslui“ (7 tšk.) vienuolikę, kurios vartus gynė Vytautas Černiauskas.

Vienintelį įvartį į lietuvio ginamus vartus įmušė Claudiu Codobanas (80 min.).

Trečiąją nesėkmę patyrė ir į aštuntąją poziciją smuktelėjo Galačio „Otelul“ (9 tšk.) komanda, kurioje nebuvo registruotas vartininkas Tadas Simaitis. Galačio futbolininkai svečiuose 0:2 (0:0) pralaimėjo į ketvirtąją vietą pakilusiai Piatros Niamco „Ceahlaul“ (11 taškų) ekipai.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Bojanas Golubovičius (50 min.) ir Adrianas Gheorghiu (62 min.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius