-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusfinalyje su „Real“ kritęs Z.Zidane'as: „Tai nėra nesėkmė“

Zinedine'as Zidane'as nemano, kad Madrido „Real“ kritimas Ispanijos Supertaurės pusfinalyje gali būti laikomas „nesėkme“.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

„Real“ krito prieš Bilbao „Athletic“ pusfinalyje 1:2 ketvirtadienio vakarą Malagoje, finale baskai susitiks su „Barcelona“.

„Tai nėra nesėkmė, – sakė Z.Zidane'as po pusfinalio. – Nesėkmė yra neatiduoti visko aikštėje ir nebandyti. Komanda bandė, stengėsi, bet nesugebėjome išlyginti rezultato. Toks gyvenimas. Negali visada laimėti.“

Treneris iš Prancūzijos pripažino, kad jo auklėtiniai prastai sužaidė pirmąjį kėlinį, po kurio atsiliko 0:2.

Vis tik Z.Zidane'as didžiavosi reakcija po pertraukos. Marco Asensio buvo arti įvarčio, bet du jo smūgiai drebino skersinį, o Karimas Benzema sušvelnino atsilikimą 73-ąją minutę.

„Prastai pradėjome rungtynes, – kalbėjo Madrido komandos treneris. – Jie turėjo dvi progas ir pelnė du įvarčius. Kai pralaimi 0:2, visada sunku. Antra pusė buvo visiškai kitokia, mes sukūrėme daug progų, dukart pataikėme į skersinį.“

Z.Zidane'as, kurio komanda praėjusį savaitgalį Ispanijos čempionate 0:0 sužaidė su Pamplonos „Osasuna“, mano, jog jo ekipa pasistiebs.

„Turime versti naują lapą ir toliau dirbti, – kalbėjo Z.Zidane'as. – Negalime išprotėti, turime tiesiog dirbti. Kai žaidimas nesiklosto, reikia treniruotis sunkiai. Dabar turime ilsėtis ir galvoti apie kitas rungtynes.“

Nors Edenas Hazardas toliau stringa, treneris išreiškė pasitikėjimą belgu, kuris mušęs vos du įvarčius kol kas šį sezoną.

„Jam reikia atgauti pasitikėjimą, sužaisti geras rungtynes, pelnyti įvartį, tiesiog kiek kitaip pasirodyti. Žinome, kad jis puikus futbolininkas, turime būti kantrūs, o jis tikrai sunkiai dirba.

Pasitikime juo, turime duoti laiko. Sirgaliai nori matyti geriausią jo versiją, todėl esame kantrūs. Bet šiandien rungtynės nebuvo apie Edeną, mes visi šioje situacijoje esame kartu“, – tikino Z.Zidane'as.

Sausio 20-ąją „Real“ Ispanijos Karaliaus taurėje susitiks su trečios lygos komanda „Alcoyano“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius