-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radamelis Falcao – trijų „Premier“ lygos grandų taikiklyje

Prieš mėnesį apie meilę Madrido „Atletico“ kalbėjęs talentingasis kolumbietis Radamelis Falcao skaičiuoja paskutinius mėnesius Ispanijoje. Panašu, kad „Premier“ lygos grandai „Manchester City“, „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“ yra pasiruošę ant stalo pakloti 60 mln. eurų, kurių reikėtų R.Falcao išpirkai, skelbia marca.com.
Radamelis Falcao, Kolumbija
Radamelis Falcao, Kolumbija / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

„Premier“ lyga, tarsi žvejų bendruomenė gaudo ispanakalbius žaidėjus. Į jų tinklus jau pakliuvo Cescas Fabregasas, Pepe Reina, Fernando Torresas, Sergio Aguero, Mikelis Arteta, Davidas Silva, Juanas Mata, Santi Cazorla. Sekantis jų planuose – R.Falcao.

Tigru vadinamas Madrido „Atletico“ puolėjas domina ne vien „didįjį trejetą“ – abi Mančesterio ir „Chelsea“ komandas, bet ir Totenhamo klubą. Pats futbolininkas puikiai prisitaikė prie gyvenimo Ispanijos sostinėje ir žaidimo klube, tačiau suvokia, jog jo ateitis yra už „La Liga“ ribų, nors jam pačiam nesinorėtų antrą kartą per trejus metus keisti gyvenamosios vietos.

Puolėjas supranta, kad dabartinis jo klubas finansiškai negali konkuruoti su Anglijos grandais. Praėjusią savaitę, treniruodamasis su Kolumbijos rinktine, futbolininkas žurnalistams sakė: „Svajoju apie naujas patirtis, galbūt norėtųsi pamėginti naują lygą, naują klubą. Žinau, jog kažkuriuo savo gyvenimo momentu norėčiau žaisti kitoje komandoje.“

Niekas neabejoja, kad pastarąjį dešimtmetį Anglijos „Premier“ lyga yra geriausia pasaulyje. Tik Čempionų lyga ir NBA varžybos gali konkuruoti su ja žaidimo lygiu, organizavimu ir, žinoma, finansais.

Be to, gebėjimas pasiruošti nesklandumams, rimtas požiūris į rungtynių tvarkaraščius, pagarba futbolui, stadionai, pilni šios sporto šakos fanų, pavertė „Premier“ lygą bet kurio futbolininko rojumi ir svajone.

Tokiame kontekste Madrido „Atletico“ vedlys Miguelis Angelis Gilis žino, kad komandos žvaigždės išsaugoti gali ir nepavykti, todėl jau ieško, kas kitą sezoną pakeistų R.Falcao.

Dabar vienintelis komandos rūpestis yra tas, kad R.Falcao ir toliau savo darbą atliktų profesionaliai bei išvestų ekipą į Čempionų lygą. Tai būtų matomumo Europoje ir ekonominio atšilimo garantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius