-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rafa Benitezas tęsia nesėkmingų rungtynių seriją prie „Chelsea“ vairo – pralaimėta „West Ham United“ klubui

Šeštadienį startavo Anglijos „Premier“ lygos penkioliktasis turas. Trečioje vietoje žengiantis Londono „Chelsea“ klubas patyrė jau trečią pralaimėjimą šiemet.
Mohamedo Diame smūgis
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Per pirmas devynerias „Premier“ lygos rungtynes nėkart nepralaimėję „Chelsea“ futbolininkai pergalės nesugeba iškovoti jau septyniose pastarosios rungtynėse.

Šeštadienį „Chelsea“ išvykoje 1:3 (1:0) nusileido tik šiemet iš antrojo Anglijos futbolo diviziono iškopusiems „West Ham United“ futbolininkams. Šie turnyrinėje lentelėje pakilo į šeštą vietą, o „Chelsea“ liko trečia, tačiau ją šeštadienį gali aplenkti „West Bromwich Albion“ ir pavyti „Tottenham Hotspur“ klubas.

Pirmoji šiame mače pasižymėjo „Chelsea“, kuomet 13-ą minutę įvartį po Fernando Torreso perdavimo pelnė ispanas Juanas Mata. Pirmo kėlinio metu Londono klubas dominavo aikštėje, tačiau persvaros paversti dar bent vienu įvarčiu nesugebėjo ir antroje rungtynių dalyje pasigailėjo.

AFP/Scanpix nuotr./Rungtynių akimirka
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rungtynių akimirka

63-ą minutę Carltonas Cole'as rezultatą išlygino, o mačui einant į pabaigą po keitimo aikštėje pasirodęs Mohamedas Diame (86 min.) persvėrė rezultatą. „Chelsea“ pakilo į šeimininkų vartų šturmą, tačiau juos netrukus nubaudė Modibo Maiga, kuris į aikštę buvo žengęs vos prieš kelias minutes.

Daugiau nei prieš savaitę „Chelsea“ treneriu paskirtas Rafa Benitezas, kuris pakeitė UEFA Čempionų lygą laimėjusį Roberto di Matteo, komandai vadovavo trejas rungtynes, tačiau pergalės dar neiškovojo. 

Čempionate su 33 taškais pirmauja „Manchester United“, o antri žengia vienu tašku mažiau turintys „Manchester City“ futbolininkai. Abu klubai savo 15-ojo turo rungtynes žais šeštadienį, lyderiai išvykoje žais su „Reading“, o „miestiečiai“ namie priims Liverpulio „Everton“.

AFP/Scanpix nuotr./Mohamedo Diame įvarčiu džiaugiasi West Ham United futbolininkai
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mohamedo Diame įvarčiu džiaugiasi „West Ham United“ futbolininkai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius