Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rafaelis Ledesma – ant Marijampolės „Sūduvos“ slenksčio

Praėjusio sezono A lygos bronzos medalininkė Marijampolės „Sūduvos“ komanda netrukus gali sulaukti solidaus pastiprinimo. Šį klubą gali papildyti vienas geriausių visų laikų A lygos legionierių, 29 metų brazilas Rafaelis Ledesma.
Rafaelis Ledesma FBK „Kauno“ klube žaidė 2006–2008 metais.
Rafaelis Ledesma FBK „Kauno“ klube žaidė 2006–2008 metais. / „Scanpix“ nuotr.

Šalies futbolo gerbėjai R.Ledesmą puikiai pamena kaip „Kauno“ komandos atakų lyderį 2007 ir 2008 metų A lygos sezonuose.

Šiuo metu 29 metų brazilas jau tris dienas treniruojasi su Marijampolės „Sūduva“ ir yra arti susitarimo su šia ekipa. Tiesa, R.Ledesmą dar varžo galiojanti sutartis su Minsko „Partizan“ klubu.

„Aptarėme situaciją su „Sūduvos“ klubo prezidentu Vidmantu Murausku. Jis pasiūlė atstovauti komandai. Deja, kol kas mano situacija kol kas neaiški, apie ją kalbėjausi ir su verslininku Vladimiru Romanovu“, – teigė futbolininkas.

Turite įsipareigojimų „Partizan“ komandai? – futbolas.lt paklausė R.Ledesmos.

– Mano sutartis su Minsko klubu galioja iki šių metų gruodžio. Tik „Partizan“ šiemet nežais aukščiausioje Baltarusijos lygoje – situacija panaši, kaip ir su FBK „Kaunu“ Lietuvoje. Grįžau iš atostogų Brazilijoje ir laukiu, kuo viskas pasibaigs. Pastarosiomis dienomis dažnai bendrauju su Vladimiru Romanovu („Partizan“ klubo savininku, – past.).

– Ką jis pasakė?

– Šiai dienai dar niekas neaišku. Laukiame. Jis ieško man geriausio varianto. Manau, kad viskas išsispręs artmiausiu metu. Jei ne per savaitę, tai bent per dešimt dienų.

– Treniruojatės su „Sūduva“. Kokį įspūdį palieka ši komanda?

– Nuo seno pažinojau trenerį Virginijų Liubšį, šioje komandoje žaidžia buvę mano komandos draugai iš „Kauno“ – Ričardas Beniušis, Nerijus Radžius, Džiugas Bartkus, pažįstu ir kitus žaidėjus. „Sūduva“ – geras klubas, turintis naują stadioną, geras treniruočių sąlygas su maniežu.

– Ar turite kitų pasiūlymų?

– Taip, tačiau jie nėra užtikrinti, šimtaprocentiniai. Traukia išbandyti save kitoje šalyje, bet norėčiau likti Lietuvoje – vedžiau lietuvaitę, susilaukėme sūnaus. Todėl norisi būti šalia šeimos...

– Ar pamenate karjeros etapą „Kaune“, kai buvote išrinktas geriausiu mūsų šalyje žaidžiančiu futbolininku?

– O taip (juokiasi). Tuomet „Kaunas“ buvo puiki komanda, o aš čia praleidau puikų laiką. Gaila, kad dabar situacija pasikeitė į priešingą pusę. Aš žinau, kad Lietuvoje visi sirgaliai mane pažįsta, bet ne tai svarbiausia. Dabar man svarbiausia vėl žaisti futbolą ir daryti tai kuo geriau. Taigi, palaukime kitos savaitės ir pamatysime, kaip viskas išsispręs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius