Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Raimondas Žutautas: „Jau pasiilgau trenerio darbo“

Europos čempionato Lenkijoje ir Ukrainoje kovos ne tik kursto futbolo aistruolių emocijas, bet ir kelia sentimentus specialistams. Nors nepraėjo nė metai, kai Raimondas Žutautas su trenksmais paliko Lietuvos futbolo rinktinę, aukščiausio lygio futbolo spektakliai pažadino 39 metų trenerio nostalgiją, rašo Lrytas.lt.
Raimondas Žutautas
Raimondas Žutautas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Europos pirmenybės pasibaigs ir pradėsiu dairytis darbo“, – planavo R. Žutautas. Palikęs rinktinę R.Žutautas nedirbo su jokia komanda, tčiau nuo futbolo neatitolo.

Ėmė lankyti trenerių kursus UEFA „Pro“ licencijai gauti. Šis statusas jam leistų bet kurioje pasaulio šalyje, bet kurio lygio klube. Tiesa, mokslai dar truks ne vieną mėnesį.

Buvęs Lietuvos ekipos vairininkas nesitiki, kad gavus šią licenciją jį užgrius žinomų klubų pasiūlymai, tačiau diplomas suteiktų tam tikrų privalumų.

Paklaustas, ar jau spėjo išsiilgti trenerio darbo, R. Žutautas atsakė: „Pasiilgau. Pusė metų poilsio – pakankamai ilgas laiko tarpas. Ypač, kai futbole praleidau visą savo ligšiolinį gyvenimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius