Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ Angelį Di Marią planuoja parduoti už rekordinę 80 mln. eurų sumą

Ispanijos spauda skelbia, kad Madrido „Real“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ pasiekė susitarimą dėl saugo Angelio Di Maria perėjimo į Prancūzijos čempionų gretas.
Angelis di Maria
Angelis di Maria / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jau ilgą laiką yra kalbama apie argentiniečio ateitį, kuris Ispanijos sostinėje rungtyniauti nebenori. Kol kas „Real“ treneris Carlo Ancelotti apie 26-erių metų futbolininko pardavimą nekalba, bet PSG žada pasiūlyti įspūdingą sumą.

UEFA Čempionų lygos nugalėtojai nesutiko PSG ekipai už 65 milijonus eurų parduoti saugą, tačiau pinigų netaupantis Prancūzijos klubas yra pasiryžęs už A.Di Maria pakloti net 80 mln. eurų.

Vis dėlto, „Saint-Germain“ vienuolikei tektų atsisveikinti su keliais komandos žaidėjais, nes UEFA uždraudė išlaidauti Laurento Blanco vadovaujamai ekipai. Manoma, kad PSG gali atsisveikinti su Edinsonu Cavani ir Ezequieliu Lavezzi.

A.Di Mari „Real“ klube rungtyniauja nuo 2010 metų. Per šį laikotarpį argentinietis sužaidė 189 rungtynes, atliko 87 rezultatyvius perdavimus bei pelnė 36 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius