Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ klubą drasko žvaigždžių nesutarimai

Šią vasarą antrąją „Los Galacticos“ vienuolikę per savo karjerą būręs karališkojo Madrido „Real“ klubo prezidentas Florentino Perezas nesiliovė tvirtinti, kad pasimokė iš pirmo savo projekto klaidų ir antrą kartą jo vadovaujamos žvaigždžių perpildytos vienuolikės toks pats likimas neištiks. Tačiau, anot Ispanijos žiniasklaidos pranešimų, net neįsibėgėjus pirmam naujosios komandos sezonui žvaigždės ėmė pyktis.
K.Benzema nepatenkintas jam skiriamu žaidimo laiku
K.Benzema nepatenkintas skiriamu žaidimo laiku. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madrido Real CF

Ispanijos dienraščio „Sport“ teigimu, nesutarimų „Real“ persirengimo kambaryje priežastimi tapo aikštingu charakteriu garsėjantis prancūzas Karimas Benzema, kurio parašas Madrido klubui vasarą kainavo 35 mln. eurų.

Po pirmojo karališkosios vienuolikės pralaimėjimo praėjusį savaitgalį „Sevilla“ klubui 21 metų puolėjas tiesiog užsipuolė vyriausiąjį ekipos trenerį Manuelį Pellegrini.

Anot pranešimų, antrajame minėto mačo kėlinyje pakeistas K.Benzema komandos treneriui ne gražiausiais žodžiais paaiškino, jog jam atsibodo būti nuolat keičiamam arba pradėti rungtynes ant atsarginių žaidėjų suolelio. Įtūžęs K.Benzema pareiškė manantis, kad turi visas teises rungtyniauti nuo mačo pradžios iki pabaigos, nes „Real“ vadovybė milžiniškus pinigus už jo parašą sumokėjo ne tam, kad jis nuolat sėdėtų ant suolo.

Prancūzas karčių žodžių nepagailėjo ir „Real“ kapitonui Rauliui. Futbolininko teigimu, 15 metų komandoje rungtyniaujantis ir ekipos simboliu tapęs 32 metų puolėjas yra nemobilus ir trukdo jam sėkmingai rungtyniauti.

Pranešama, kad prisitaikyti prie naujos aplinkos K.Benzema sunkiai sekėsi nuo pat atvykimo į Madridą, o šis jo išsišokimas gali sukelti daugybę neigiamų pasekmių visos komandos žaidimui.

Vis dėlto M.Pellegrini nesiėmė jokių priemonių, kad sutraumdytų jį apšaukusį auklėtinį, ir tai, anot pranešimų, įrodo, jog čilietis nesugeba susitvarkyti su vis garsiau savo kaprizus rodančiomis aikštingomis „Real“ žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius