-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Real“ klube – išpardavimas

Futbolo pasaulyje dar neregėtomis sumomis šią vasarą besimėtantis karališkasis Madrido „Real“ futbolo klubas, anot pranešimų, pritrūko pinigų. Skelbiama, jog aukščiausios klasės puolėją medžiojantis klubo prezidentas Florentino Perezas pirmiausia turės parduoti, kaip manoma, net devynis dabartinės sudėties futbolininkus.
Turbūt ryškiausia iš „Real“ parduodamų komandos žvaigždžių – praėjusio sezono ekipos lyderis olandas A.Robbenas.
Turbūt ryškiausia iš „Real“ parduodamų komandos žvaigždžių – praėjusio sezono ekipos lyderis olandas A.Robbenas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Beprotišką sumą  – 165,6 mln. eurų (apie 571,8 mln. Lt) – portugalui Cristiano Ronaldo ir brazilui Kaka įsigyti paklojusi Madrido „Real“ vadovybė, kaip praneša ispanų žiniasklaida, neranda lėšų naujam puolėjui įsigyti.

Karališkasis klubas savo gretose labai norėtų matyti „Valencia“ vienuolikės atakų lyderį Davidą Villa, tačiau neturi šiam sandoriui reikalingų maždaug 50 mln. eurų (apie 172,6 mln. Lt).

Visgi, anot pranešimų, F.Perezas taip nori įsigyti D.Villa, jog yra pasiryžęs tai padaryti bet kokia kaina. Skelbiama, jog „Real“ prezidentas papildomų lėšų planuoja surasti parduodamas net devynis dabartinės sudėties žaidėjus.

Planuojame, jog mus papildys dar penki ar šeši žaidėjai, – permainas vardijo F.Perezas.„Ispanijoje komandoje gali būti registruojami tik 25 žaidėjai. Šiuo metu savo gretose mes turime jau 28 futbolininkus, be to, planuojame, jog mus papildys dar penki ar šeši žaidėjai. Tad, mano nuomone, devyni futbolininkai turės išvykti“, – šias kalbas patvirtino F.Perezas.

Pranešama, kad į parduodamų žaidėjų sąrašą buvo įtraukti argentiniečiai Gabrielis Heinze ir Javieras Saviola, malietis Mahamadou Diarra bei net šeši olandai: Klaasas Janas Huntelaaras, Ruudas van Nistelrooy, Arjenas Robbenas, Rafaelis van der Vaartas, Wesley Sneijderis ir Roystonas Drenthe.

Ispanų žiniasklaida suskaičiavo, jog pardavęs visus šiuos žaidėjus F.Perezas galėtų tikėtis surinkti apie 100 mln. eurų (maždaug 345,3 mln. Lt). Tad šių pinigų turėtų užtekti ne tik D.Villai, bet ir Miuncheno „Bayern“ vienuolikės lyderiui prancūzui Franckui Ribery, kurio Madrido klube itin pageidauja vyriausiasis F.Perezo patarėjas legendinis Zinedine'as Zidane'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius