Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ nelaimėjo antrų iš eilės rungtynių Ispanijoje

„Las Palmas“ klubas tęsia sėkmingą pasirodymą šio sezono „Primera“ pirmenybėse. Šeštojo turo rungtynėse namuose žaidusi „Las Palmas“ išplėšė lygiąsias 2:2 su Madrido „Real“.
„Las Palmas“ išplėšė lygiąsias su „Real“
„Las Palmas“ išplėšė lygiąsias su „Real“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tašką šeimininkams išplėšė Sergio Araujo įvartis baigiantis rungtynėms, 85-ąją minutę. Tai buvo antrosios iš eilės „Karališkojo klubo“ lygiosios čempionate – trečiadienį namie 1:1 sužaista su „Villarreal“.

Sergio Arauju įvartis

„Real“ klube žaisti dėl traumos negalinčius Casemiro ir Marcelo pakeitė atitinkamai Marco Asensio ir Nacho. Tuo tarpu prastai žaidžiantį Karima Benzema atako smaigalyje starto sudėtyje keitė Alvaro Morata.

Vis dėlto pastarajam pasižymėti nepavyko, o pirmasis įvartis krito 33 min., kai pasižymėjo M.Asensio. Bet jau po penkių minučių D.Tanuasu rezultatą išlygino.

64-ąją min. aikštėje pasirodęs K.Benzema įmušė antrąjį „Real“ įvartį jau po trijų minučių po keitimo. Prancūzas pataisė nuo vartininko atšokusį Cristiano Ronaldo smūgį.

Benzema įvartis

Įdomu, kad šiose rungtynėse net trys iš keturių įvarčių krito po pakartotinių smūgių, kai vartininkai atmušė kamuolius.

Štai M.Asensio savo įvartį pelnė po Nacho bandymo įmušti ir puikaus vartininko atmušimo. Po šių rungtynių su 14 taškų žengiantis „Real“ išsaugojo pirmąją vietą, tačiau skirtumas nuo „Barcelona“ dabar jau tik taškas.

Trečioje vietoje žengia šeštadienį 3:1 „Sevilla“ klubą įveikęs Bilbao „Athletic“ (12 tšk.). „Sevilla“ turi 11, o „Las Palmas“ – 10 taškų.

Asensio įvartis
Tanuasu įvartis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius