-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ trenerio Rafaelio Benitezo dienos – suskaičiuotos?

Madrido „Real“ klubas šeštadienį vykusiame „El Clasico“ derbyje patyrė vieną didžiausių gėdų pastaraisiais metais – „Barcelona“ amžinuosius varžovus jų pačių arenoje sutraiškė net 4:0. Iškart po mačo internete „Real“ gerbėjai gausiai rašė „Rafa – lauk“, o pirmadienį klubo prezidentas rengia specialią spaudos konferenciją. Spėliojama, galbūt tai reiškia, kad ispanas bus atleistas.
Rafaelis Benitezas
Rafaelis Benitezas / „Scanpix“ nuotr.

Florentino Perezas pirmadienį 20:30 val. Lietuvos laiku Madride visiškai neplanuotai susitinka su žiniasklaida. Speciali spaudos konferencija vyks iškart po direktorių tarybos susirinkimo.

Ispanijos žurnalistai visą dieną spėlioja, ką reiškia šis susitikimas. Variantai, greičiausiai yra du – F.Perezas praneš apie R.Benitezo atleidimą arba pareikš pasitikėjimą 55 metų strategu.

Didesnė tikimybė, kad tik sezono pradžioje prie „Real“ vairo stojęs buvęs „Valencia“, „Liverpool“, „Napoli“ ir kitų klubų strategas bus atleistas.

Net ir Ispanijos sostinės dienraštis „Marca“, kuris paprastai yra palankus „Real“ klubui, skelbia, kad R.Benitezo ir futbolininkų santykiai yra kaip niekad prasti, o žvaigždžių perpildyta komanda netiki savo treneriu.

Anot „Marca“, tokios „Real“ klubo žvaigždės, kaip Cristiano Ronaldo, Garethas Bale'as, Jamesas Rodriguezas ar Karimas Benzema nepasitiki treneriu, kuris pats nėra žaidęs futbolo aukščiausiu lygiu.

Teigiama, kad žaidėjai netiki R.Benitezo idėjomis, dažnai išsako savo nuomonę, dėl ko persirengimo kambaryje kyla ginčai, komandoje tvyro įtampa.

„Real“ klubo vadovus nuo noro atleisti trenerį gali atgrasyti nebent tai, kad rinkoje šiuo metu itin mažai pasirinkimų. Net Ispanijos žiniasklaida neskuba skelbti bent vidutinio patikimumo gandų, kas galėtų perimti „Real“ vairą.

Tiesa, „Mundo Deportivo“ praneša, kad juo galėtų tapti „Real“ dublerius treniruojantis legendinis prancūzas Zinedine'as Zidane'as.

VIDEO: 230-asis „El Clasico“: „Real“ – „Barcelona“ 0:4

„Los Blancos“ legenda jau kurį laiką bando įrodyti F.Perezui, kad yra tinkamas perimti pagrindinės komandos vairą.

Madrido klubo prezidentui treneris Z.Zidane'as taip pat būtų kone svajonės išsipildymas. Prancūzas pats žaidė „Real“ ekipoje, vėliau kilo klube per įvairias jaunimo komandas.

Panaši istorija kaip „Barcelona“ legendos Josepo Guardiolos, kas ypač patiktų sirgaliams. Klausimas tik vienas – ar Z.Zidane'as jau tikrai tam pasirengęs ir turi pakankamai patirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius