Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“: už Rooney – 170 mln eurų

Karališkasis ispanų futbolo klubas jau formuoja kito sezono komandą. Akivaizdu, kad rinkdamasis žaidėjus Madrido „Real“ apie pinigus negalvoja. Kaip praneša „The Sun“, klubo prezidentas Florentino Perezas pateikė pasiūlymą, netelpantį į jokius rėmus.
W.Rooney - didžiausias „Real“ taikinys
W.Rooney – didžiausias „Real“ taikinys. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Už „Manchester United“ puolėją Wayne'ą Rooney, pretenduojantį tapti geriausiu šio Anglijos čempionato žaidėju, ispanai pasirengę pakloti fantastinę sumą – 170 mln. eurų.

„Real“ sumokėtų 102 mln. išpirką Mančesterio ekipai, o Anglijos rinktinės lyderiui už penkerių metų sutartį pasiūlytų 68 mln. eurų. Tenka tik priminti, kad iki šiol brangiausias futbolo istorijoje pirkinys taip pat priklauso karališkajam ispanų klubui.

Pernai „Real“ už Portugalijos rinktins žvaigždę Cristiano Ronaldo „Manchester United“ klubui suplojo 94 mln. eurų. Tiesa, „Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas gandus apie W.Rooney perėjimą į „Real“ paneigė.

„Tai visuomet nutinka, kai ateina sezono pabaiga. W.Rooney žais Mančesteryje ir kitą sezoną“, – BBC tvirtino A.Fergusonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius