-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordinį pergalių badą išgyvenančio „Inter“ treneris kaltę verčia charakterio stokai

Milano „Inter“ futbolininkai Italijos „Serie A“ pirmenybėse pasiekė jau penktas lygiąsias iš eilės. Šįkart „Inter“ savo aikštėje nesugebėjo įveikti vos 17-oje pozicijoje esančios „Crotone“ vienuolikės – 1:1.
Luciano Spalletti
Luciano Spalletti / „Scanpix“ nuotr.

Beje, tokiu rezultatu baigėsi keturi paskutiniai „Inter“ mačai „Serie A“.

23-ią minutę Ederas išvedė „Inter“ į priekį, tačiau Andrea Barberis 60-ą minutę rezultatą išlygino.

Iš viso „Inter“ nelaimėjo jau aštuonerių rungtynių iš eilės (6 lygiosios, 2 pralaimėjimai), ir tai ilgiausia nelaimėtų lygos rungtynių serija klubo istorijoje.

„Inter“ strategas Luciano Spalletti po mačo su „Crotone“ kalbėjo apie „charakterio stoką“ – tai, kuo, pasak stratego, komanda negalėjo skųstis sezono pradžioje.

„Akivaizdu, kad nerimo šiek tiek yra, nes nematome jokios pažangos net ir po pokyčių, kuriuos atliekame“, – sakė strategas.

„Ne tik kad nelaimime, mūsų žaidimas nėra sklandus. Mūsų forma krito daugelyje aspektų. Atakose mums trūksta tikslumo ir užsispyrimo, kad laimėtume individualias dvikovas. Mes nesuileidžiame varžovams kone visuose aikštės plotuose“, – pridūrė L.Spalletti.

„Keli žaidėjai, kurie galėtų lemti mūsų pranašumą ir pridėti papildomos kokybės, šiuo metu žaidžia žemiau galimybių ribos. Daug kas priklauso nuo to, kaip dirbame per treniruotes, tačiau rungtynių metu mums stinga pasitikėjimo, kad pasiektume norimą rezultatą“.

„Scanpix“ nuotr./Ivanas Perišičius
„Scanpix“ nuotr./Ivanas Perišičius

„Jei tik kažkas pasisuka ne mūsų naudai, mes iškart prarandame pasitikėjimą. Komanda atrodo labai silpno charakterio. Mums grįžta baimės, kurias turėjome praeityje“, – tęsė L.Spalletti.

Per visą šią aštuonių nelaimėtų rungtynių seriją „Inter“ nė karto nepelnė daugiau nei vieno įvarčio per rungtynes, o Mauro Icardi, pagrindinė „Inter“ įvarčių mušimo mašina, per paskutinius šešis mačus sėkmingai iššovė tik kartą.

„Inter“ su 45 taškais šiuo metu užima ketvirtą vietą „Serie A“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius