-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordinis sandoris įvyks: „Real“ jau netrukus paskelbs apie Garetho Bale'o įsigijimą

Madrido „Real“ artimiausiu metu oficialiai praneš apie Garetho Bale'o įsigijimą. Beveik neabejojama, kad valas už rekordinę sumą papildys karališkąjį klubą.
Garethas Bale'as
Garethas Bale'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ilgą laiką Londono „Tottenham“ pirmininkas Danielis Levy nekreipė dėmesio į „Real“ susidomėjimą, tačiau pats futbolininkas nebenori rungtyniauti Anglijoje.

24-erių metų krašto saugo agentas taip pat patvirtino, kad jis išvyksta į Ispaniją su „baltųjų“ ekipa aptarti kelių formalumų ir kaip informuojama, G.Bale'as už 109 milijonus eurų turėtų sustiprinti Madrido ekipos gretas.

D.Levy 24-erių metų futbolininko iš pradžių neketino parduoti už mažiau nei 115 milijonų eurų, tačiau, atrodo, jog pirmininkas turės nusileisti, nors „Real“ į sandorį gali įtraukti Fabio Coentrao.

G.Bale'as jau kurį laiką nebesitreniruoja su „Spurs“ ekipa. Ispanijos spauda praneša, kad „Primera“ vicečempionai rezervavo 11-ąjį numerį būtent Velso rinktinės žvaigždei. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius