Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rickie Lambertas žais „Liverpool“ klube

„Liverpool“ pirmadienį oficialiai pranešė, kad klubas pasirašė kontraktą su „Southampton“ garbę praėjusį sezoną gynusiu Rickie Lambertu.
Rickie Lambertas
Rickie Lambertas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 FC Liverpool

Dar savaitgalį buvo beveik aišku, kad 32 metų Anglijos rinktinės puolėjas papildys „raudonųjų“ komandą. Kol kas nėra atskleidžiama, už kiek Brendanui Rodgersui pavyko prisivilioti patyrusį futbolininką.

R.Lambertas yra „Liverpool“ klubo auklėtinis, tačiau pagrindinėje sudėtyje savo jėgas išbandys tik dabar. Po sutarties pasirašymo puolėjas neslėpė savo džiaugsmo.

„Visada svajojau žaisti „Liverpool“ komandoje. Kai buvau jaunas ir palikau Liverpulį, maniau, kad daugiau nebesugrįšiu“, – oficialiai svetainei sakė anglas.

„Southampton“ ekipoje R.Lambertas rungtyniavo nuo 2009 metų. Iš viso šiame klube jis sužaidė 235 rungtynes ir įmušė 117 įvarčius.

Po šio perėjimo spaudoje netyla kalbos, kad vasarą „Liverpool“ atsisveikins su Luisu Suarezu, kuris greičiausiai persikels į Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius