-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinktinėse – net aštuoni „Riteriai“

Jau įprasta, kad per rinktinių pertraukas į Vilniaus „Riterių“ klubą vienas po kito plaukia raštai su kvietimais futbolininkams prisijungti prie įvairaus amžiaus rinktinių. Šįsyk tokių raštų buvo trys, kvietimų – aštuoni.
Donatas Kazlauskas
Donatas Kazlauskas / „Scanpix“ nuotr.

„Galiu tik pasidžiaugti už žaidėjus ir pasveikinti juos, kad savo darbu jie sulaukė tokio įvertinimo. Mūsų klubo vizija yra žinoma, o šie iškvietimai yra, tarsi, mūsų darbo indikatorius“, – sakė „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

Valdas Urbonas į nacionalinę vyrų rinktinę iškvietė Donatą Kazlauską, Donatas Vencevičius – U-21 rinktinėje nori matyti Vincentą Šarkauską, Matą Ramanauską, Ernestą Stočkūną ir Aleskandrą Levšiną, o Valdas Trakys – tarp geriausių U-19 rinktinės atstovų mato Egidijų Dusevičių, Valdą Paulauską ir Juozą Tubą.

Likusi komandos dalis šiuo metu ilsisi – Albertas Rybakas žaidėjams suteikė laisvadienių. Priminsime, kad į A lygą „Riteriai“ sugrįš tik rugsėjo 21 dieną (su Vilniaus „Žalgiriu“), o pirmoje lygoje B komanda artimiausias rungtynes (su „Hegelmann“) žais rugsėjo 12 – ąją. Tiesa, iki šių rungtynių yra suplanuota kontrolinė dvikova Gardine su „Neman“ futbolininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius