Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Riteriai“ stiprinasi puolėju iš Brazilijos

Prieš porą savaičių prie „Riterių“ treniruočių prisijungęs Michaelas Thuique tapo visaverčiu komandos nariu. Tarp klubo ir žaidėjo pasirašyta sutartis įsigaliojo puolėjui atlikus medicininę apžiūrą. Iškart po to kontrolinėse rungtynėse su „Džiugu“ puolėjas pasižymėjo įvarčiu, rezultatyviu perdavimu ir uždirbtu 11 metrų baudiniu.
Michaelas Thuique
Michaelas Thuique / fkriteriai.lt nuotr.

M.Thuique Lietuvos futbolo gerbėjams geriausiai pažįstamas nuo 2018-ųjų, kai atstovavo „Jonavos“ ekipai. Į „Riterius“ puolėjas pakviestas kaip pamaina į Belgiją išvykusiam Teremui Moffi.

„Kai tapo aišku, kad Teremo išsaugoti nesugebėsime, Michaelas buvo mūsų pirma opcija. Galiu pasakyti, kad mes ir ne tik mes Lietuvoje šio žaidėjo iš savo radarų nepaleidome visą tą laiką, kai jis išvyko iš Jonavos. Michaelo sugebėjimai futbolo aikštėje nekelia abejonių, todėl labai džiaugiamės galėdami jį pristatyti kaip savo klubo narį“, – sakė „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

Po sutarties pasirašymo puolėjas naujiesiems komandos draugams atliko dainą, kuri tapo savotišku krikštu „Riteriuose“.

„Apie jį esame susirinkę pakankamai daug informacijos iš trenerių, kurie dirbo su juo, todėl jo tiek žmogiškosios, tiek profesionalo savybės yra mums puikiai žinomos. Aišku, šiuo metu jis dar nėra geriausios sportinės formos, tačiau tai tik laikina. Galvoju, kad jis gali tinkamai pakeisti T.Moffi“, – sakė komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Futbolininkas pasirinko 93 numeriu pažymėtus marškinėlius. Artimiausias rungtynes prieš „Gorodea“ ekipą jis su komanda vasario 19-ąją žais Minske.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius