Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto Mancini lipdo naują „Inter“ – įsigytas Xherdanas Shaqiri

Miuncheno „Bayern“ ekipoje nesugebėjęs atsiskleisti šveicaras Xherdanas Shaqiri netrukus prisijungs prie Milano „Inter“ klubo, skelbia Italijos ir Vokietijos spauda.
Xherdanas Shaqiri
Xherdanas Shaqiri / AFP/„Scanpix“ nuotr.

23-ejų albanų kilmės atakuojantis krašto saugas iš Šveicarijos pralaimėjo konkurencinę kovą bavarų klube Arjenui Robenui, Frankui Ribery ir Thomasui Mulleriui, todėl daugiausia žaidimo minučių gaudavo išeidamas į aikštę po keitimo arba taurių varžybose.

Spauda rašo, kad Milano ekipa Vokietijos komandai už likusią sezono pusę sumokės apie 2 milijonus eurų, o dar 14-16 milijonų eurų „Bayern“ atiteks vasarą, kai X.Shaqiri taps visateisiu „Inter“ nariu.

Šveicaras į Italiją turėtų atskristi penktadienį ir užbaigti perėjimą į naują ekipą.

Tai būtų jau antrasis Milano klubo pirkinys šią žiemą. Neseniai „Inter“ pasipildė Vokietijos rinktinės puolėju Lukasu Podolskiu, kuris atvyko iš Londono „Arsenal“.

Naujų žaidėjų komandoje pageidavo neseniai į klubą grįžęs strategas Roberto Mancini. Manoma, jog X.Shaqiri ir L.Podolskis puikiai tiks 4-2-3-1 taktinei schemai, kurią yra pamėgęs futbolo specialistas.

X.Shaqiri sugebėjimais praėjusiais metais turėjo progos įsitikinti ir Lietuvos rinktinės futbolininkai. Šveicarijoje vykusias „Euro 2016“ atrankos rungtynes šeimininkai laimėjo 4:0, o saugas buvo vienas pagrindinių pergalės kalvių ir įmušė 2 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius