-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Roberto Mancini prognozė: „Carlosas Tevezas puikiai pritaps „Juventus“ klube“

Buvęs „Manchester City“ vairininkas Roberto Mancini mano, jog Turino „Juventus“ klubo gretas papildysiantis Carlosas Tevezas pateisins į jį dedamus lūkesčius.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienio vakare įtakingi Italijos, Anglijos ir Argentinos dienraščiai pranešė, jog abu klubai susitarė dėl 12 milijonų eurų vertės puolėjo perėjimo.

Neoficialiais duomenimis, argentinietis jau ketvirtadienį pereis medicininę patikrą ir sudės parašus ant trejų metų sutarties, kurioje numatytas 5,5 milijono eurų atlyginimas.

„Carlosas yra neeilinis žaidėjas. Jis gali pakeisti rungtynių eigą, turi nepaprastą techniką ir talentą“, – R.Mancini gyrė savo busį auklėtinį. – Neabojeju, jog jam puikiai seksis „Juventus“ klube. Nekantrauju pamatyti jį žaidžiantį Italijos čempionate“.

R.Mancini ir C.Tevezo santykiai „Manchester City“ klube toli gražu nebuvo patys geriausi. 2011 m. vykusiame UEFA Čempionų lygos mače prieš Miuncheno „Bayern“ puolėjas nepakluso italo reikalavimui išbėgti į aikštę.

29 metų futbolininkas dažnai sulaukdavo piniginių baudų už kontrakto sąlygų nevykdimą. Įsimintiniausias C.Tevezo akibrokštas „miestiečių“ ekipoje buvo savavališkas išvykimas į tėvynę nepranešus klubo vadovybei ir treneriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius