Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romanovas „Hearts“ klube tapo retu svečiu

Sutapimas ar ne, tačiau įsigijęs Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubą pagrindinis Ūkio banko akcininkas Vladimiras Romanovas tapo retu svečiu kitoje savo komandoje – Edinburgo futbolo ekipoje „Hearts“ (Škotija).
Vladimiras Romanovas
„Hearts“ treneris C.Laszlo tikisi, jog su V.Romanovu galės susitikti dar šį mėnesį ir turės progą apsikeisti kalėdinėmis dovanomis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Škotų žiniasklaida stebisi, kad „Hearts“ rungtynes iš tribūnų paprastai stebėdavęs V.Romanovas pastaruoju metu Edinburge matomas ypač retai. Kaip ir jo sūnus, klubo valdybos narys Romanas.

Sumažėjusiu 62 metų verslininko iš Lietuvos dėmesiu futbolo reikalais pasiskundė ir „Hearts“ treniruojantis vengras Csaba Laszlo, kurio auklėtiniai, priešingai nei praėjusiame sezone, stebuklų kol kas nedemonstruoja ir Škotijos pirmenybėse po 14 turų žengia septinti (13 tšk.).

Tiesa, priešpaskutinėje, 11-oje, vietoje įsitaisiusią „Kilmarnock“ vienuolikę „širdys“ lenkia vos vienu tašku, todėl, C.Laszlo teigimu, komandą būtina stiprinti, kai bus atvertas vadinamasis žiemos perėjimų langas. Deja, to padaryti jis negali, nes su klubo savininku bendrauja tik telefonu.

„Su ponu V.Romanovu kalbu kiekvieną savaitę, tačiau spręsti naujų žaidėjų įsigijimo reikalus tikrai reikėtų ne telefonu. Apie tai privalu kalbėtis akis į akį“, – skundėsi C.Laszlo.
 

„Paskutinį kartą Škotijoje jį mačiau prieš rungtynes su „Celtic“, kurios vyko spalį, – neslėpė „Hearts“ treneris. – Vis dėlto tikiuosi, kad man pavyks su ponu V.Romanovu susitikti dar šį mėnesį. Juk artėja Kalėdos, reikia pasikeisti dovanomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius