Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romoje užpulti „Tottenham Hotspur“ aistruoliai, vienas jų padurtas peiliu

Vienas Londono „Tottenham Hotspur“ futbolo klubo aistruolis sužeistas sunkiai, dar devyni lengviau per ketvirtadienį Romoje vykusį susirėmimą su vietiniais sirgaliais.
Baras po muštynių
Baras po muštynių / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Londono klubas ketvirtadienio vakarą Romoje su vietos „Lazio“ ekipa, kuriai atstovauja lietuvis Marius Stankevičius, žais Europos lygos rungtynes.

Italijos sporto dienraštis „Gazzetta dello Sport“ praneša, kad anglai nukentėjo per viename Romos barų vykusias muštynes. Vienas sirgalius buvo užpultas peiliu ir dabar yra labai sunkios būklės. Jis ir dar aštuoni lengviau sužeisti aistruoliai yra britai, o vienas – amerikietis.

BBC praneša, kad Romos policija skelbia apie 30 užpuolikų, kurie buvo ginkluoti metalinėmis lazdomis ir užsidengę savo veidus. Anot policijos, tai buvo italai „Lazio“ klubo aistruoliai ir jie visi po vidurnakčio sugužėjo į barą, kur linksminosi anglų aistruoliai.

Reuters/Scanpix nuotr./Baras po muatynių
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Baras po muštynių

Kitas Italijos dienraštis „La Repubblica“ praneša, kad šiose „gatvės muštynėse“ anglų aistruolius atakavo bent 100 italų ultrų, kurie buvo ginkluoti beisbolo lazdomis, peiliais ir kastetais.

Kad ir kiek buvo užpuolikų, visi šaltiniai praneša apie vieną rimtai sužeistą britą, kuriam peiliu perdurta arterija ir greičiausiai reikės operacijos.

Dalis „Lazio“ sirgalių anksčiau buvo įtarinėjami fašizmu, mat prieš antrą pasaulinį karą klubą rėmė Italijos diktatorius Benito Mussolini. Tuo tarpu „Tottenham“ klubas nuo seno yra tradiciškai palaikomas žydų bendruomenės.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius