Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo kitais metais baigs karjerą (video)

Dukart pasaulio čempionas brazilas Ronaldo paskelbė, kad 2011 metų pabaigoje baigs savo futbolininko karjerą. Apie tai rašo ispanų leidinys „Marca“.
Ronaldo kitais metais baigs futbolininko karjerą
Ronaldo kitais metais baigs futbolininko karjerą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

San Paule vykusioje spaudos konferencijoje 33 metų puolėjas pranešė apie sutarties su vietos „Corinthians“ pratęsimą. Nuo 2008 metų šio klubo garbę ginančio Ronaldo naujasis kontraktas tęsis iki 2011 metų gruoždio 31 dienos. Anot futbolininko, pasibaigus sutarčiai jis paliks profesionalų sportą.

„Pratęsiau sutartį dar dvejiems metams ir jie bus paskutiniai mano karjeroje, – pareiškė Ronaldo. Jis teigė, kad norėtų patirti daugiau malonumo ir papildyti savo trofėjų kolekciją dar keliais titulais. Puolėjas prisipažino, kad vis dar tikisi kvietimo į Brazilijos rinktinę, žaisiančią šių metų vasarą pasaulio čempionate Pietų Afrikos Respublikoje.

Jis patikino, kad dar galėtų konkuruoti dėl vietos nacionalinėje komandoje, kita vertus ir pripažino, kad laikas vietoje nestovi. Baigęs profesionalią futbolininko karjerą Ronaldo lik dirbti „Corinthians“ klube.

Dukart „Auksinio kamuolio“ apdovanojimą laimėjęs brazilas į San Paulo komandą perėjo iš italų „Milan“ klubo. Pastarojo marškinėlius jis vilkėjo 2007-2008 metais. Geriausius savo karjeros metus Ronaldo praleido Milano „Inter“ ir Madrido „Real“ ekipose.

FIFA brazilą triskart rinko geriausiu planetos futbolininku. Jis taip pat yra rekordininkas pagal pelnytų įvarčių skaičių finaliniuose pasaulio čempionatų etapuose.

VIDEO: Ronaldo Top 10 Goals
VIDEO: rare skills by Ronaldo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius