Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo moko savo tautietį Neymarą: „Joks universitetas neišmoko apie futbolą tiek, kiek žaidimas Europoje“

Buvęs Madrido „Real“, „Barcelona“ ir Brazilijos nacionalinės rinktinės puolėjas tautiečiui Neymarui pataria kuo greičiau pasirašyti sutartį su viena iš Europos komandų.
Ronaldo atsidūrė sirgalių aistrų sukūryje
Ronaldo

„Siūlyčiau Neymarui vykti į Europą. Be to, kad šis žemynas yra futbolo lopšys, tai taip pat būtų ir galimybė pažinti kitą kultūrą. Nemanau, kad jis turėtų praleisti šią progą“, – kalbėjo Ronaldo.

Brazilas įsitikinęs, kad mūsų žemyne futbolininkai tampa „tikrais žmonėmis“. „Per 18 metų Europoje išmokau beprotiškai daug, ir galiu tik pasakyti, jog nėra tokio universiteto, kuris tave išmokytų tiek, kiek išmokstama žaidžiant futbolą ten“, – gerų žodžių senajam žemynui negailėjo brazilas.

Ronaldo taip pat įsitikinęs, kad dar vienas Auksinis kamuolys turėtų atitkekti argentiniečiui Leoneliui Messi. „Tiek L.Messi, tiek Cristiano Ronaldo yra nepakartojami žaidėjai, bet argentinietis labiau džiugina futbolo aistruolius“, – sakė „el fenomeno“ (fenomenas – liet.) vadintas legendinis brazilas, rašo deportes.es.

Kalbėdamas apie artėjanti pasaulio futbolo čempionatą jo šalyje, Ronaldo teigė, jog iš to tikisi labai daug: „Iki to laiko atsiras daug naujų stadionų, naujų perspektyvų. Man atrodo, kad po 2014-ųjų mūsų futbolas labai keisis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius