Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo pardavimo kaina – 85 mln. eurų

Anglų futbolo klubas „Manchester United“ sutiko parduoti komandos žvaigždę Cristiano Ronaldo, jeigu atsiras pirkėjas, pasirengęs pakloti 85 milijonus eurų, rašo „The Daily Mirror“. Pagrindinis pretendentas įsigyti geriausią praėjusių metų futbolininką – ispanų Madrido „Real“.
C.Ronaldo kainą atskleidė treneris A.Fergusonas
C.Ronaldo kainą atskleidė treneris A.Fergusonas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas per vieną pokalbį prasitarė, jog C.Ronaldo galėtų būti parduotas už 85 mln. eurų. Už gautus pinigus Mančesterio klubas įsigytų du arba tris žaidėjus.

Naujasis „Real“ klubo prezidentas Florentino Perezas anksčiau sakė, kad yra pasirengęs įsigyti du praėjusių dvejų metų geriausius pasaulio futbolininkus – brazilą Kaka iš „Milan“ ir portugalą C.Ronaldo. Atrodo, pusę savo sumanymo jam jau pavyko įvykdyti, kai susitarė su Kaka.

„The Independent“ rašo, kad karališkasis ispanų klubas privalės sumokėti „Manchester United“ apie 30 mln. eurų dydžio kompensaciją, jeigu šią vasarą nenupirks C.Ronaldo. Teigiama, kad dar 2008 metais buvęs „Real“ prezidentas sutarė su „Manchester United“ pirkti portugalą.

Vis dėlto vėliau „The Independent“ suabejojo, ar toks susitarimas apskritai buvo. Gali būti, jog naujoji „Real“ vadovybė specialiai apie tai pasakoja, kad pateisintų milžiniškas lėšas, skiriamas C.Ronaldo įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius