Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo sudaužė savo „Ferrari“ (nuotraukos, papildyta 19.15 val.)

„Auksinio kamuolio“ savininkas portugalas Cristiano Ronaldo taip skubėjo į „Manchester United“ klubo treniruotę, jog sugebėjo nepataisomai sudaužyti savo naujutėlį 200 tūkst. svarų sterlingų (beveik 800 tūkst. litų) kainuojantį „Ferrari“ automobilį.
C.Ronaldo naujutėlaitis automobilis sumaitotas neatitaisomai.
C.Ronaldo naujutėlaitis automobilis sumaitotas nepataisomai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė BBC, 23 metų C.Ronaldo vairuojamas „Ferrari“  tunelyje į apsauginį kelio barjerą trenkėsi apie 12 val. Lietuvos laiku. Avarija įvyko netoli Mančesterio oro uosto futbolininkui skubant į komandos treniruotę Karingtone.

„Pareigūnai įvykio vietoje rado į apsauginį kelio barjerą įsirėžusį „Ferrari“ markės automobilį“, – avariją patvirtino Mančesterio policija.

Pranešama, jog geriausiu 2008-ųjų Europoje rungtyniaujančiu futbolininku išrinktas C.Ronaldo per nelaimę nenukentėjo ir dalyvavo komandos treniruotėje. Tiesa, anot pranešimų, naujutėlis portugalo automobilis „Ferrari“ sugadintas nepataisomai.

Papildyta 16.10 val.Paskui C.Ronaldo į treniruotę prabangiu „Bentley“ automobiliu važiavo „Manchester United“ komandos vartininkas Edwinas van der Saras. Jis laiku spėjo sustoti ir po incidento pavežė savo komandos draugą iki stadiono.

Policija pranešė, kad pirminiais duomenimis C.Ronaldo buvo blaivus – alkoholio jo kraujyje nerasta. Po avarijos vienas „Ferrari“ ratas nuskriejo beveik 200 metrų. „Manchester United“ atstovai patvirtino, kad komandos žvaigždė, praėjusių metų geriausias Europos futbolininkas pateko į incidentą, tačiau nenukentėjo ir dalyvavo treniruotėje.

Įvykio liudininkas Jody Lomaxas papaskojo kaip viskas atrodė: „Ferrari“ rėžėsi tiesiai į tunelio sieną. Priekinis kairysis ratas nuskriejo, iš mašinos išlipo Ronaldo. Aš buvau šokiruotas. Futbolininkas buvo nesužeistas, jis vaikščiojo ir buvo šiek tiek sukrėstas.“

Vaizdo medžiagą, kaip pareigūnai apžiūri ir nutempia „Ferrari“, žiūrėkite čia.

Papildyta 18.40 val. Mančesterio policininkas Nigelas Snellas teigė, kad avarijos kaltininkas tikras laimės kūdikis. „Atsižvelgiant į tai kaip pažeistas automobilis, C.Ronaldo gali dėkoti Dievui, jog išvengė sužeidimų. Šiuo metu stengiamės išsisaiškinti kaip viskas įvyko“, – teigė policininkas.

Anglų "Manchester United" klubo žvaigždė C.Ronaldo naujam „Ferrari“ nesunkiai sutaupytų per dvi savaites. Geriausio Europos 2008 metų futbolininko savaitės alga - 120 tūkst. svarų sterlingų (470 tūkst. litų).

Papildyta 19.15 val. 23 metų portugalas neseniai grįžo į klubo treniruotes iš atostogų Madeiroje, Portugalijoje. Šiuo metu jis yra vienas iš kandidatų į FIFA 2008 metų futbolininko titulą. Geriausio planetos futbolininko vardas bus paskelbtas sausio 12 dieną per oficialią ceremoniją Ciuriche.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius