-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo: „Tikiuosi „Real“ laimės Ispanijos čempionatą ir Čempionų lygą“

Buvęs Brazilijos futbolo rinktinės puolėjas Ronaldo mano, kad Madrido „Real“ klubas šį sezoną gali laimėti viską – ne tik Ispanijos čempionatą, bet ir UEFA Čempionų lygą.
Karjerą baigė Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldo
Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Legenda tapęs futbolininkas pabrėžė, jog norint tai padaryti – būtina išlaikyti puikią formą. Visgi Ronaldo nesiryžo tvirtinti ar „Real“ klubas jau yra pasirengęs nugalėti pagrindinę varžovę „Barceloną“.

„Aš negaliu pasakyti ar „Real“ ir „Barcelona“ yra vienodo pajėgumo komandos. Galiu pasakyti tik tai, kad mano favoritu visada išliks „karališkasis“ klubas ir tikiuosi, jog šiemet jis laimės ne tik Ispanijos čempionatą, bet ir Čempionų lygą“, – sakė Ronaldo.

„Stengsiuosi nepraleisti artėjančio „El Clasico“, nes tai bus neeilinės rungtynės ir visi tai puikiai suprantame. Laikysiu kumščius už „Real“ ir lauksiu jo triumfo sezono pabaigoje“, – pridūrė brazilas.

Pats Ronaldo „Santiago Bernabeu“ stadione žaidė nuo 2002 iki 2006 metų ir per šį laikotarpį kartą laimėjo Ispanijos čempionatą, tarptautinę ir šalies supertaurę.

Verta pažymėti, jog brazilas vieną sezoną gynė ir „Barcelonos“ klubo spalvas – 1996–1997 metais laimėdamas Ispanijos Karaliaus taurę ir šalies supertaurę.

Ispanijos futbolo čempionate po 13-os turų „Real“ (34 tšk.) pagrindinę konkurentę „Barceloną“ (28 tšk.) lenkia jau 6 taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius